NIKO KOVAČ NEZADOVOLJAN STANJEM U NOGOMETU: / 'Situacija je jako zabrinjavajuća, ovo je anarhija'

Image

"Nekad je vrijedila i riječ, a danas je petogodišnji ugovor poput onog polugodišnjeg", rekao je Kovač

22.1.2018.
17:54
VOYO logo

Niko Kovač radi odličan posao s Eintrachtom iz Frankfurta. Trenutno se nalazi na sedmom mjestu sa 30 bodova, a drugoplasirani Bayer laverkusen bježi im tek jedan bod.

Naš stručnjak navodno je bio meta i velikog Bayerna iz Münchena, ali kako je rekao za ugledni Kicker, do pregovora s tim klubom nikada nije došlo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo nikakvih kontakata s Bayernom, to vam garantiram 100%. Ja sam ugovorom za Eintracht vezan do 2019. Sretan sam i radimo dobro."

'Gdje je svemu kraj?'

Razgovarao je s Nijemcima i o sve većim problemima u modernom nogometu odnosno o neposluhu igrača, padu morala i kršenju discipline:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa gdje je osjećaj pravde u društvu, uključujući i medije. Klubovi i treneri su na milosti igrača i zato ih treba zaštititi. Gdje je tome svemu kraj? U anarhiji. Svi rade što hoće i kada hoće, a igrači dolaze na trening kada žele", rekao je razočarani Kovač koji se osvrnuo i na situaciju s Pierreom-Emmerickom Aubameyangom koji sve češće pokazuje neposluh kako bi isprovocirao transfer:

"Gdje je nestala odgovornost. U moje doba nije bilo toga da igrač dođe i kaže: 'Dolazim ili ne dolazim'. Nekad je vrijedila i riječ, a danas je petogodišnji ugovor poput onog polugodišnjeg. Sve je to jako zabrinjavajuće", zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo