NIJE BILO DOVOLJNO DOBRO: / "Za mene nema časnog poraza"

Image
Image

Rukometaši PPD Zagreba u sriejdu su izgubili od favoriziranog PSG-a 25-23, a nakon tog susreta svoja su razmišljanja iznijeli neki od glavnih aktera.

10.2.2016.
22:10
VOYO logo

Trener Zagreba Veselin Vujović nije bio zadovoljan, iako je njegova ekipa izbjegla tešak poraz od favoriziranog protivnika kakav su mnogi očekivali. "Nisam zadovoljan, iako je to častan poraz, ali za mene nema časnog poraza. Pobijedila je jedna ekipa koja je iskusnija. U trenucima kad smo ih mogli stići imali smo dva ishitrena šuta Mandalinića i Šebetića. Oni jesu budućnost hrvatskog rukometa, ali trebaju još puno raditi da bi mogli stići ovaj nivo, da mogu odlučivati ovakve utakmice, ovakve trenutke", rekao je nakon susreta za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto je bolje raspoložen bio vratar Ivan Stevanović koji je u igru ušao u drugom poluivremenu i skupio čak 13 obrana. "U drugom dijelu smo igrali bolju obranu, uspjeli smo ih stići, ali razlika je bila prevelika. Jednostavno previše kvalitete na jednom mjestu ima Pariz. Eto tako je kako je", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krilo Zagreba Zlatko Horvat rekao je da mogu biti polovično zadovoljni. "Trebali smo cijeli susret odigrati kao zadnjih 15 minuta. Nismo nikako mogli napravit polukontru i nedostajalo nam je tih laganih golova", izjavio je Horvat.

Kod Zagreba najbolji je bio Stipe Mandalinić sa pet golova, dok su Zlatko Horvat, Luka Šebetić i Domagoj Pavlović zabili po četiri. Vratar Ivan Stevanović, koji je branio samo u drugom poluvremenu, skupio je 13 obrana. Goste je predvodio Danac Mikkel Hansen sa sedam pogodaka, dok su Nikola Karabatić, Igor Vori i Daniel Narcisse zabili po tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

`Nije lako pred 15.000 navijača`

Hrvatski trener Zvonimir Serdarušić, koji vodi PSG, istaknuo je da sa Zagrebom nije lako igrati pred 15.000 navijača, te je podsjetio da je i prije utakmice rekao da bi bio zadovoljan minimalnom pobjedom. "Prije utakmice neki su mi govorili kako smo prejaki za Zagreb, a ja sam im rekao da pričaju gluposti i da bi bio zadovoljan minimalnom pobjedom. Počeli smo slabo, promašili smo nekoliko zicera. No, nakon toga dobro smo igrali u obrani, a i Omeyer je bio raspoložen. Imali smo rezultat, ali onda u drugom poluvremu 12 minuta nismo dali gol i Zagreb se je vratio i zaprijetio. Na kraju mogu reći da sam zadovoljan što smo pobijedili. Da sa Zagrebom nije lako pred 15.000 navijača to sam znao, a sada znaju i svi drugi", izjavio je Serdarušić.

Hrvatski reprezentativac u redovima PSG-a Igor Vori čestitao je Zagrebu na borbenom susretu. "Utakmica je malo podsjećala na onu u Parizu. Iako smo se odvojili na sedam razlike početkom drugog poluvremna, dozvolili smo si da se Zagreb približi , ali na našu sreću to nisu iskoristili. Važno je da smo osvojili dva boda pred jednom fenomenalnom publikom. Gledatelji su mogli uživati u rukometnom spektaklu", rekao je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu, 21. veljače, PPD Zagreb gostuje kod još jednog od favorita Lige prvaka mađarskog Veszpréma

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo