NEVJEROJATNA VEČER U GOSTIMA KOD WESTBROOKA: / Dario Šarić postavio je 'rookie' rekord NBA lige

Image
Foto: GIF/YouTube
Image
Foto: GIF/YouTube

Dario Šarić protiv Oklahome City Thundera nije imao dojmljivu večer na kakve nas je naviknuo u posljednje vrijeme, ali je svejedno postavio novi "rookie" rekord NBA lige.

23.3.2017.
8:45
GIF/YouTube
VOYO logo

Dosadašnji rekord držao je Allen Iverson, legendarni igrači Sixersa u svojoj prvoj sezoni imao je dvoznamenkasti učinak u 20 utakmica za redom.

Šarić je u Chesapeake Areni igrao 25 minuta, iz igre je gađao skromnih 4-14 za 12 poena, imao je dva skoka i dvije asistencije, jednu osvojenu loptu i tri blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultatski, bila je to izvjesna pobjeda domaćina u kojoj je Russell Westbrook ponovno ostvario "triple-double" s 18 poena, 11 skokova i 14 asistencija. Bez promašaja! Iz igre je pogodio svih šest šuteva, s crte slobodnih bacanja zabio svih šest puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, bio je to njegov 35. "triple-double" u sezoni i na dobrom je putu da sruši rekord Oscara Robertsona koji je u sezoni 1961/62 ostvario 41 "trostruko-dvostruki" učinak. Do kraja regularnog dijela sezone Odličan je bio i turski centar Enes Kanter s 24 poena i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Embiid ide na operaciju

Uoči utakmice, iz Philadelphije su priopćili kako će centar Joel Embiid, koji je do ozljede koljena bio najveći kandidat za "rookieja" godine, morati na operaciju koljena kako bi se riješio problem s otrgnutim meniskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja osam poena

U porazu Orlanda kod kuće protiv Charlotte, Mario Hezonja igrao je 23 minuti i za to vrijeme postigao osam poena, imao sedam skokova i dvije asistencije. Terrence Ross bio je najefikasniji s 19 poena u sastavu Franka Vogela. U pobjedničkoj momčadi, Kemba Walker zabio je 22. Damjan Rudež nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanovićevi Wizardski dobili Spahijinu Atlantu

Washington Wizardsi su kod kuće nadigrali Atlantu kojoj nije pomoglo ni 29 poena Tima Hardawaya Jr.-a. Bradley Beal je ubacio 28 poena, John Wall dodao 22, a Bojan Bogdanović ovaj put ostao je na skromnih pet poena, šutirajući iz igre 2-6 (trice 1-4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Orlando - Charlotte 102:109 Boston - Indiana 109:100 Chicago - Detroit 117:95 Oklahoma City - Philadelphia 122:97 Washington - Atlanta 104:100 Denver - Cleveland 126 :113 Sacramento - Milwaukee 98:116 Utah - NY Knicks 108:101

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo