NEVJEROJATNA MAJSTORIJA URUGVAJCA: / Pogledajte golčinu Luisa Suareza

Image

Nogometaši Barcelone ušli su u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su i u uzvratu na Nou Campu pobijedili Arsenal s 3-1. U prvom dvoboju u Londonu europski prvak je slavio s 2-0.

16.3.2016.
22:27
VOYO logo

Pogotke su za Barcelonu upisali Neymar (18), LuisSuarez (65) i LeoMessi (88), dok je strijelac za Arsenal bio MohamedElneny (51). Hrvatski reprezentativac u dresu Barcelone IvanRakitić igrao je do 76. minute. Barcelona je nastavila niz od 38 uzastopnih utakmica bez poraza u svim natjecanjima, od čega su upisali 32 pobjede, dok je Arsenal na Nou Campu pokazao daleko bolju igru nego u prvoj utakmici u Londonu.

Potez utakmice

U 18. minuti Neymar je iskoristio dodavanje Suareza i s desetak metara postigao vodeći pogodak. Arsenal je ozbiljnije zaprijetio tek u 40. minuti kada Čileanac Sanchez ne koristi sjajnu priliku. No, na početku drugog dijela engleska momčad poravnava - Sanchez je povratnom loptom pronašao Egipćanina Elnenya koji zakucava loptu pod gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/9K4r

U 65. minuti dogodio se najljepši trenutak utakmice - Dani Alves je s desne strane ubacio, a Suarez u letu, "nipperovski", zahvatio loptu i pogodio sami gornji kut vrata Arsenala. To mu je bio 18 gol u Ligi prvaka te je sada najbolji urugvajski strijelac u tom natjecanju. Jedan manje dao je PSG-ov EdinsonCavani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute kasnije Wellbeck pogađa gredu, a u 80. minuti Giroudov udarac je zaustavio Ter Stegen. U 88. minuti Messi iz gužve lobom postavlja konačnih 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo