NEKAD MILJENIK, DANAS NA SUDU: / 'Prije osam godina sam znao da Mamić uzima novac'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva progovorio je o svom transferu iz Dinama u Arsenal, što je jedan od razloga zbog kojih se Zdravko Mamić danas nalazi u pritvoru.

24.11.2015.
19:51
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

"Poznato je da sam s njim na sudu i da se borim za svoja prava. Ovo što sad izlazi godinama je bila javna tajna. Mnogi su o tome šutjeli. Shvatio sam to kada sam odlazio u Arsenal. U to vrijeme mi je bio menadžer i nakon tog velikog transfera postalo mi je jasno da nešto nije u redu", izjavio je Eduardo za 24 sata te je dodao:

Uzimao je novac

"Sav novac od transfera išao je u klub. On kao menadžer prema tome ne bi ništa zaradio. Bilo mi je jasno da uzima novac, samo nije bilo dokaza za to. Još prije osam godina moglo se znati da neke stvari nisu bile u redu", smatra Šahtarov napadač. Osim slučaja Mamić, progovorio je i o reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pomirio sam se s tim da je s reprezentaciijom gotovo. Javio sam se izborniku Čačiću kad je bio u Kijevu. Poštujem ga. Trenirao me u Zaprešiću. S reprezentacijom je gotovo i mislim da sam puno dao Hrvatskoj. Odlučio sam se posvetiti obitelji i klubu", rekao je Eduardo za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je i da jedva čeka utakmicu Arsenala i Dinama te da nema šanse da je propusti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su moja dva kluba i volio bih da bude remi. Dinamu će biti teško jer se, kako čujem, Arsenal nije pomirio s ispadanjem iz Lige prvaka", kaže Eduardo, čiji će klub u srijedu biti domaćin Real Madridu.

"Dolaze Modrić i Kovačić. Bit će teško i El Clasico nas ne smije zavaravati. Nedostaju nam važni igrači, ali se jako veselim toj utakmici", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo