VATRENI PRIMIO VELIKI UDARAC PO ZAVRŠETKU EURA: / 'Ne može doći k sebi što su mu napravili u klubu'

Image

Osjeća, navodno, da su mu u klubu zabili nož u leđa.

30.6.2016.
13:38
VOYO logo

Rezervni vratar hrvatske reprezentacije LovreKalinić doživio je veliki udarac nakon povratka s Europskog prvenstva u Francuskoj. Naime, doznao je da mu je novi trener Hajduka Marijan Pušnik oduzeo kapetansku vrpcu. Razlog? Navodno nije sklon tomu da mu vratar bude kapetan.

To je, kako pišu Sportske novosti, toliko razljutilo vratara da je postalo upitno hoće li se uopće vratiti u Hajduk. Osjeća, navodno, da su mu u klubu zabili nož u leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je, inače, dijete Hajduka, kluba u kojem je od svoje desete godine. Iako Splićani za sada nisu objavili postoje li službene ponude za vratara, poznato je da je u siječnju bio blizu prelaska u Aston Villu. S klubom je već sve bio dogovorio, ali mu je transfer na kraju propao jer nije dobio radnu dozvolu.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Lovre Kalinić kao igrač Hajduka

Time je propao cijeli transfer koji je trebao biti drugi najveći u Hajdukovoj povijesti. Više je splitski klub dobio samo za Nikolu Kalinića kad je odlazio u Blackburn, tada je Hajduk zaradio 7,5 milijuna eura. U prijelazu Lovre Kalinića spominjalo se čak 6,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo