Navijači Zvezde napali Vujoševića

Poslednji derbi u sezoni ipak nije prošao bez incidenata

13.6.2013.
0:05
VOYO logo

Jedan navijač Crvene zvezde napao je na utakmici finala plej-ofa Superlige Srbije trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića dok je izlazio iz sale.

Kako je novinar agencije Beta čuo, komandir žandarmerije u voki-toki govorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedno lice sa tribina u crveno-belom dresu iskoristilo je trenutak da napadne trenera Partizana, dok je izlazio iz sale".

Prema prvim informacijama, navijač nije uspeo da dođe do Vujoševića, a policajac je na pitanje novinara da li je napadač uhapšen odmahnuo rukom i nije želeo da komentariše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri izlasku iz sale navijači su sa tribina pogodili Vujoševića kaišem u grudi.

Trener crno-belih je veći deo konferencije za medije posle četvrte utakmice plej-ofa posvetio kritikovanju Čovića iznoseći pred novinare i uvredljive detalje u njihovom već uobičajenom javnom prepucavanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Moram da zahvalim Čoviću, jer nam je puno pomogao. Njegovo ponašanje je ispod svakog nivoa dostojanstva, on je kivan jer nije prvi čovek Srbije. To je najgori čovek koga sam upoznao, samo su gori oni koji ga drže. Ima krivičnu prijavu na Kosovu i Metohiji, digao je kredit, izgradio fabriku, i on drži moralne pridike - rekao je Vujošević, dodajući da dobija pretnje smrću i da policija zna za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo