NAVIJAČI TRAŽE PEREZOV ODLAZAK: / Kakav šok za Real na Bernabeuu

Image
Foto: AFP/PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Nogometaši madridskog Reala izgubili su od velikog rivala Atletica na svojem stadionu s 0-1 u 26. kolu španjolskog prvenstva.

27.2.2016.
17:53
AFP/PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

U ovom trenutku vodeća Barcelona, koja još mora odigrati svoju utakmicu u ovom kolu ima 63 boda, drugoplasirani Atletico ima 58, a Real je ostao na 54 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/U40G

Početak utakmice bio je, očekivano, tvrd i bez lijepog nogometa. To možda i najbolje pokazuje činjenica da je Real prvi udarac u gol discipliniranog Atletica uputio tek u 32. minuti. Pucao je tada Cristiano Ronaldo iz slobodnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga su se gostujući nogometaši ohrabrili i zaprijetili preko Antoinea Griezmanna pet minuta prije kraja poluvremena, ali on tada nije bio uspješan. No, zato je puno više razloga za zadovoljstvo imao u 53. minuti kada je pogodio nakon ubacivanja Felipe Luisa.

Nakon toga su nogometaši Reala pokušali brzo izjednačiti, ali nisu uspjeli slomiti Atleticovu obranu. Što je vrijeme više odmicalo, napetost na stadionu Santiago Bernabeuu sve je više rasla, pa je jedna grupica navijača skandiranjem pozivala predsjednika kluba Florentina Pereza da napusti Real. Tu skupinu ubrzo su zvižducima utišali ostali gledatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja utakmice gledatelji na tribinama Santiago Bernabeua gledali su sličnu situaciju na travnjaku i frustrirani Real koji nije uspio naći način za probijanje momčadi Diega Simeonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo