NAVIJAČI SLAVE: / Slavenu Biliću je opet propao transfer!

Image
Foto: Pixsell, Ivo Čagalj

Navijač je svetinja, a to jasno pokazuje i potez čelnika West Ham Uniteda.

12.8.2015.
8:15
Pixsell, Ivo Čagalj
VOYO logo

Novi klub Slavena Bilića planirao je dovesti zločestog dečka engleskog nogometa Joeya Bartona, ali nakon jasnog negodovanja navijača na društvenim mreža West Ham je odustao od transfera. Mušićavi Joey će unatoč uspješnoj karijeri biti upamćen po tučnjavama zbog kojih je završio i u zatvoru, ali i kršenjima discipline u klubovima gdje je igrao. Jednostavno, Barton je tempirana bomba i veliki rizik za momčad.

Biliću odi pregledati glavu

Kako su mu već 32 godine, a prošle sezone nije bio niti standardan u QPR-u koji je ispao iz Premiershipa, njegov planirani transfer uzbudio je navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nek Bilić ode na pregled glave", "Očito se Slaven previše napio nakon pobjede nad Arsenalom pa izvodi gluposti", "Pitanje je dana dok se Hrvat i Barton ne pomlate u svlačionici", bili su samo od nekih komentara. I samo dan pred liječnički pregled - transfer je propao.

"Izašli smo iz posla u posljednji trenutak zbog jasne poruke naših navijača. On je dobar igrač i gledano samo s igračke strane - doveli bismo ga. No, zbog momčadskog duha smo odustali", rekao je The Mirroru jedan djelatnik kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je to drugi propali transfer Hammersa u samo 24 sata. U istočni London trebao je stići i Raul Jimenez iz Atletica, ali meksički napadač je prespavao let iz Madrida za London i dok je čekao novi - javila se Benfica i otišao je put Portugala.

Barton ne zamjera nikom ništa

"Nije nam bilo suđeno. Želio bih se zahvaliti navijačima koji su mi slali mnoštvo lijepih poruka na društvenim mrežama. Neke i nisu bile lijepe, što je očito zbog mog karaktera. Osjećao sam da je West Ham pravi izbor za mene. Uživao sam igrati na tom stadionu, ispred srčanih navijača koji razumiju nogomet. Mislio sam da imam što ponuditi momčadi i da mogu pomoći klubu. Pred West Hamovim navijačima su uzbudljivi tjedni. Želim vam sve najbolje u budućnosti", poruka je Bartona koji je u posljednji čas ostao bez angažmana, ali i ispao - gospodin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo