Navijači Novog Pazara ne žele Supića jer veliča Ratka Mladića

Bivši golman Vojvodine nepoželjan u timu Pazaraca

Najekstremniji navijači Novog Pazara pobunili su se protiv dolaska golmana Nemanje Supića u ovaj klub, piše Kurir.

Bivšem golmanu Vojvodine i kandidatu za reprezentaciju BiH zamereno je što je javno podržao Ratka Mladića, kao i to što je prilikom gostovanja Vojvodine u ovom gradu u sezoni 2011/12 izazvao incident. Supić je tada publici u Novom Pazaru pokazivao srednji prst i ulazio u konflikt sa gotovo celim timom Pazaraca, a posle meča je došlo do fizičkog obračuna sa nekolicinom ljudi iz uprave Novog Pazara.

Navijači su iz tog razloga na zidu stadiona u Novom Pazaru ispisali jasnu poruku: “Supiću shvati na gol našeg kluba nećeš stati.”

Da podsetimo, Supić je javno podržao Ratka Mladića posle oslobađajuće presude hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču.

Samo me zanima kako su svi Srbi zločinci a ovi drugi nevinašcad. Izdrži Ratko!-napisao je Supić na svom Fejsbuk profilu. Uz to je na status stavio i sliku Mladića, ispod koje piše:

Granice se krvlju crtaju i prekrajaju, a Otadžbina brani svim snagama. Nije mrtav vojnik ako život da braneći otadžbinu, mrtav je ako izgubi svoje vjkovno ognjište. General Ratko Mladić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr