NAPOKON IM JE NETKO REKAO NE: / Juve dobio neviđenu odbijenicu od Barce

Image

Otkako je Alves potpisao za Juve govorilo se da je na meti kluba njegov suigrač.

27.7.2016.
17:13
VOYO logo

Juventus je spremno dočekao ljetni prijelazni rok. Šefovi talijanskog prvaka ispunio je svaku želju trenera Maxa Allegrija kako bi mu osigurao pojačanja koja će klubu donijeti dugo očekivani naslov u Ligi prvaka.

S tim ciljem dovedeni su igrači poput Danija Alvesa, Miralema Pjanića i Gonzala Higuaina. Najveće pojačanje ipak bi im trebao biti ostanak Paula Pogbe, međutim to je još uvijek dosta neizvjesno jer ga žele Manchester United i Real Madrid. Stoga su Talijani krenuli u potragu za igračem koji bi ga trebao nadoknaditi a takvog su pronašli u Barceloni. Otkako je Alves potpisao za Juve govorilo se da je na meti kluba njegov suigrač Javier Mascherano. No, Barcelona je potvrdila da se ne želi odreći usluga 32-godišnjaka te mu je ponudila produljenje ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posligli smo dogovor i Macherano će ostati u Barceloni sljedeće tri sezone", poručio je klupski direktor Albert Soler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mascherano je, inače, imao ugovor do ljeta 2018., a sada mu je on produljen za godinu dana. Argentinac je u Barcelonu stigao 2010. godine te je klubom od tada osvojio četiri naslova prvaka, tri Kupa kralja, dva europska i španjolska Superkupa, te dva naslova u Ligi prvaka kao i dva na Fifinom Svjetskom klupskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo