NAKON VIŠE OD PET GODINA: / Po mnogima najbolji MMA borac svih vremena mora na doping test

Image
Foto: AFP
9.1.2017.
13:45
AFP
VOYO logo

Vijest je prva javila ruska agencija TASS. Jemeljanenko je posljednji puta testiran još prije nešto više od pet godina, kad je odradio svoju posljednju borbu u Americi. Nakon toga je nastupao u Japanu i Rusiji gdje se ne provode striktna testiranja te nije morao zadovoljiti na doping testu.

Testiranje za doping provest će atletska komisija savezne države Kalifornije

Predstavnik Bellatora Scott Coker kazao je kako će testiranje za doping provesti atletska komisija savezne države Kalifornije, a ista pravila vrijede za sve borce koji će nastupiti na tom eventu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POSLJEDNJI IMPERATOR NAHVALIO CRO COPA: ‘Rijetki su borci bili poput njega’

Treća borba za 'Posljednjeg imperatora'

Ova borba za Jemeljanenka, poznatog i kao "Posljednji imperator", bit će prva u 2017. godini i ukupno treća od kad se vratio u MMA vode krajem 2015. godine kad je dominantno slavio u prvoj rundi protiv Jaideepa Singha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, Jemeljanenko se borio protiv poznatog borca Fabija Maldonada na EFN 50 eventu u lipnju protekle godine i pobijedio u kontroverznoj borbi na Fight Night Global 50 u Rusiji.

Nakon te borbe, povlačili su se repovi kako ruski borac nije zaslužio pobjedu, a i sam Maldonado je kazao kako, unatoč velikom respektu kojeg ima prema Jemeljanenku, Rus pobjedu nije zaslužio nego kako je upravo on trebao pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo