NAKLON DO PODA: / Triler u Lyonu, Fakir zabio iz svoje polovice, Bordeaux se spasio u sudačkoj nadoknadi

Image
Foto: screenshot
Image
Foto: screenshot

U zanimljivom susretu 3. kola nogometnog prvenstva Francuske Lyon je u subotu na svom terenu protiv Bordeauxa odigrao 3-3, iako su vodili 2-0 i 3-1.

19.8.2017.
19:23
screenshot
VOYO logo

Lyon je nakon 23. minute vodio 2-0, a strijelci su bili Nabil Fekir (10) i Kenny Tete (23), a onda je u 36. minuti ostao sa igračem manje, jer je veznjak Sergi Darder dobio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bordeaux je uspio smanjiti prije poluvremena golom 20-godišnjeg Brazilca Malcoma u 41. minuti. Unatoč igraču manje, Bertrand Traore u 74. pogađa za vodstvo Lyona 3-1.

Ipak, u samoj završnici susreta Bordeaux uspijeva izjednačiti. Prvo je u 88. minuti zabio Lukas Lerager, da bi u sudačkoj nadoknadi (90+1) Malcom svojim drugim pogotkom na utakmici donio remi Bordeauxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije branitelj naslova Monaco je u gostima dobio Metz sa 1-0 i ostao je na maksimalnom učinku. Pobjedu Monacu osigurao je sjajni Kolumbijac Radamel Falcao, koji je u 77. minuti znalački prihvatio loptu upućenu od Ghezalla i pogodio mrežu. Hrvatski vratar Danijel Subašić sačuvao je još jednom mrežu Monaca netaknutom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo