NAJVEĆA NORVEŠKA ZVIJEZDA POMELA POD S ČERVAROM: / 'Njegov potez je bio idiotski i glup...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska u subotu igra s Norveškom u još jednoj utakmicu koju ne smije izgubiti želi li za tjedan dana nastupiti u polufinalu.

19.1.2018.
18:05
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Potez izbornika Line Červara pri kraju utakmice s Bjelorusijom mogao bi ga skupo koštati. EHF je pokrenuo disciplinski postupak te se sada čeka odluka i pitanje je hoće li Červar moći nastaviti voditi Kauboje na ovom prvenstvu.

Image
EHF POKRENUO DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV ČERVARA: /

Hrvatskom izborniku prijeti žestoka kazna

Image
EHF POKRENUO DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV ČERVARA: /

Hrvatskom izborniku prijeti žestoka kazna

Hrvatska u subotu igra s Norveškom u još jednoj utakmicu koju ne smije izgubiti želi li za tjedan dana nastupiti u polufinalu. Uoči velikog obračuna medijima su se obratili norveški izbornik Christian Berge i najveća zvijezda Sander Sagosen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači zgroženi

"Nikada takvo nešto nisam napravio, ali stvarno se nadam da će on biti sutra na utakmici", kazao je Berge, koji smatra da Červar ipak ne bi trebao biti suspendiran.

"Neka mu daju opomenu ili nešto slično. Nadam se da će sutra biti na klupi. On je vrlo angažiran i entuzijastičan tijekom utakmice. Može se to vidjeti po njegovom govoru tijela. Isto tako odličan je u ključnim situacijama", poručio je izbornik Norveške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sagosen pak nije bio tako blag te je poručio kako bi bio itekako bijesan da je Červar tako njega zadrža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takvo nešto ne smije se događati na rukometnom terenu. To je bio idiotski i glup potez, ali puno je emocija i angažmana prisutno na utakmicama", kazao je Sagosen. Espen Lie Hansen također je bio žestok.

"Izgledalo je kao da mu je htio sjesti na leđa. Međutim, nisam iznenađen. Hrvati su ludi. Igrao sam nekoliko puta protiv njih. Imanju par igrača koji do pobjede žele doći po svaku cijenu pa znaju biti dosta grubi tijekom susreta", kazao je Hansen. Susret je na rasporedu u subotu u 20:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo