NAJTRAŽENIJI TRENER NA SVIJETU: / Evo zašto je Diego Simeone zasad odbio Inter i Arsenal

Image
Foto: Screenshot

Diego Simeone trenutačno je najtraženiji trener na svijetu. Pep Guardiola "usidrio" se u Manchester Cityju, Jose Mourinho u Unitedu, a Cholo je "vruća roba" na trenerskom tržištu.

28.2.2017.
12:39
Screenshot
VOYO logo

Neki od najvećih klubova na svijetu htjeli bi dovesti trenera koji radi čuda s madridskim Atleticom. S "rojiblancosima" je bio prvak Španjolske, dvaput ih odveo do finala Lige prvaka. Atletico je već godinama u samom vrhu španjolskog nogometa, što je najviše zasluga ovog argentinskog stručnjaka.

Zato i ne čudi zanimanje koje vlada za Simeoneom. Juventus u njemu vidi Allegrijevog nasljednika, piše Gazzetta dello Sport. Argentinac je prva opcija, druga je sadašnji Romin trener Luciano Spaletti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico ga ne pušta

U svoje redove želi ga dovesti Arsenal, kao novog čovjeka u "postwengerovoj eri", koja bi se uskoro trebala dogoditi na Etihadu nakon više od dva desetljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utrku za Simeoneom uključio se i Inter. Argentinac je svojedobno nastupao za "nerazzurre", a danas je tamo potpredsjednik Javier Zanetti, Simeoneov bivši suigrač iz kluba i reprezentacije te vrlo dobar prijatelj.

No, Atletico nije spreman pustiti svog vrlo uspješnog trenera. Predsjednik kluba Miguel Angel Gil Marin izjavio je kako Simeone ostaje još sigurno godinu i pol u Madridu. U tom razdoblju trebao bi "prevesti" momčad s kultnog stadiona Vicente Calderon u novi Atleticov dom, Wanda Metropolitan Stadium, na kojem će Madriđani igrati od sljedeće sezone. Simeone treba Atleticu u tom prijelaznom razdoblju. Istovremeno novi stadion i novi trener bili bi preveliki šok za Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo