NAJBOLJI IGRAČ HAJD / UKA NAPUŠTA POLJUD? U Split stigla ponuda koju će Bijeli teško odbiti

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Interesa za najboljim Hajdukovim igračem sigurno ne manjka, a navodno je stigla jedna kojoj će Bijeli teško odoljeti.

28.12.2017.
8:34
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

S trinaest golova i sedam asistencija Ante Erceg je najučinkovitiji igrač Hajduka u protekloj polusezoni u kojoj je odigrao sveukupno 23 utakmice. Splićanin je već nakon prvog dijela sezone dostigao prošlosezonski učinak kada je ukupno u svim natjecanjima postigao 13 golova.

"Osobno sam prezadovoljan ovom polusezonom za koju mislim da mi je najbolja do sada u karijeri. Zabio sam praktički isti broj golova kao i cijelu prošlu sezonu. Skroz sam opušten, osjećam veliku podršku od igrača i navijača što mi daje jednu dodatnu energiju na terenu. Drago mi je da sam svojim igrama doprinio momčadi, iako mi je žao što nemamo više bodova u prvenstvu. No, do kraja ima još puno kola, bez obzira na zaostatak mi se ne predajemo i dat ćemo sve od sebe ne bi li se što prije približili Dinamu, a naravno cilj je osvojiti Kup. Želim s Hajdukom podignuti trofej ove godine, to bi mi bila ogromna nagrada", rekao je Erceg prije nekoliko dana za službenu stranicu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele ga Amerikanci

Njegove dobre igre potaknule su spekulacije o budućnosti. Interesa za najboljim Hajdukovim igračem sigurno ne manjka, a kako pišu Sportske novosti stigla je i jedna ponuda iz SAD-a. Naime, šest milijuna eura, koliko za njega traži klub s Poljuda, navodno je spreman platiti Seattle Souders, član američkog MLS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je, tvrde, konačna ponuda, dok bi se pregovori oko igračevih uvjeta trebali uslijediti prihvati li klub ono što im amerikanci nude. Trener Seattlea Brian Schmetzer navodno već neko vrijeme prati Ercega, a skauti su mu osigurali brojne snimke i podatke o samom igraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo