ZVIJEZDA MANCHESTER CITYJA TEŠKO OZLIJEĐENA U PROMETNOJ NESREĆI: / Aguera od pogibije spasio pojas! 'Prevario je smrt'

Image
Foto: Screenshot: AFP

Nogometna zvijezda Manchester Cityja Sergio Aguero ozlijeđena je rano jutros u Amsterdamu u prometnoj nesreći kada se taksijem vraćala s koncerta omiljenog pjevača Malume, javlja The Sun.

29.9.2017.
8:42
Screenshot: AFP
VOYO logo

Maluma, popularni pjevač iz Kolumbije poznat i po ljetnom hitu "Chantaje" koji je otpjevao sa Shakirom i najbolji strijelac Manchester Cityja u povijesti Premier League te prvi golgeter kluba u europskim kupovima veliki su prijatelji, što su pokazali fotografijama na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŽIVOT POSLIJE NOGOMETA: Među bivšim nogometašima ima uspješnih kečera, biciklista, repera…, ali i detektiva i tattoo-majstora

Slikali su se prije i poslije koncerta. Nakon svirke i druženja s Malumom, Aguero je taksijem krenuo na amsterdamski aerodrom kako bi se vratio u Manchester. No, onda se dogodila prometna nesreća, pišu Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su se podružili i zabavili se i poslije koncerta, Aguero je i potpisao svoj dres kolumbijskoj pjevačkoj zvijezdi Malumi, napadač građana krenuo je taksijem prema aerodromu kako bi se vratio u Manchester. Ali doživio je nesreću...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nesreće je došlo nakon što se taksi zabio u stup između ceste koja ide u dva smjera, na jednom raskrižju. Odmah su se aktivirali i zračni jastuci iz volana i ispred suvozačevoj mjesta.

Agüero je sjedio na suvozačevom mjesto, te je nosio pojas, što ga je spasilo težih posljedica od dva slomljena rebra, zbog čega neko vrijeme neće biti u konkurenciji za nastupe Manchester Cityja. To znači da bi mogao propustiti i dvije ključne utakmice Argentine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv Perua i Ekvadora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Sun, britanski tabloid Aguerovu nesreću izvjestio je na način da je "Aguero prevario smrt u horor prometnoj nesreći".

Vijest o prometnoj nesreći argentinskog majstora izazvala je šok među navijačima Cityja, dok se Pep Guardiola još nije oglasio. City je sjajno ušao u sezonu i nakon šest kola vodi na ljestvici s pet pobjeda i jednim neodlučenim ishodom, te sjajnom razlikom pogodaka 21-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aguero je u šest nastupa zabio šest golova i vodeći je strijelac lige. Ovoga vikenda City očekuje derbi protiv aktualnog prvaka Chelsea.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo