ZANIMLJIVO UOČI UTAKMICE VISOKOG RIZIKA: / Jedan Albanac dobio nemoralnu ponudu od Srba

Image
Foto: AFP

U Srbiji i Albaniji sve je u znaku novog okršaja između ovih dviju reprezentacija.

6.10.2015.
13:12
AFP
VOYO logo

I dok čitav svijet čeka novi okršaj Albanije i Srbije koji je više od samo obične utakmice, ove dvije zemlje se trude putem medija i navijačkih aktivnosti kako da koga više "bocne". Pa je prije nekoliko dana jedna kladionica u Albaniji dala zanimljive kvote na utakmicu.

Image
PATNJE VELIKANA: /

Portugal u sudačkoj nadoknadi slavio u Albaniji

Image
PATNJE VELIKANA: /

Portugal u sudačkoj nadoknadi slavio u Albaniji

Na pobjedu Albanije koeficijent je 2.50, na remi je 3.20, a na pobjedu Srbije – nula. Srbi su se samo na to nasmijali, iako im i nije baš do smjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, Albanija se u skupini I nalazi na trećem mjestu s 11 bodova, bodom manje od Danaca (imaju susret manje) i tri od Portugala. Srbija je prikovana za dno s jednim bodom i ona nema nikakve šanse vidjeti Francusku.

Zanimljiva ponuda Srba

Ali, jednom Albancu su smiješni pokušaji nekoliko navijača Srbije koji su, prema pisanju srpskih Večernjih novosti, mu ponudili čak 50 000 eura da sa zastavom Srbije uđe na stadion u Elbasanu i izazove novi prekid. Taj navijač zove se Uliks Ademi, a ovu svoju tvrdnju objavio je u ponedjeljak putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

"Spreman sam dokazati sve ovo, a albanska ili srpska policija mogu slobodno pogledati poruke iz mog mobitela. Nekoliko srpskih navijača su mi u Italiji nudili 50 000 eura i veliku zastavu Srbije da prekinem meč u Elbasanu. Ja sam to glatko odbio, jer priznajem samo svoju zemlju i zastavu Albanije. Ne bih se brukao. Trenutno imam samo jedan problem jer ne mogu doći do ulaznice za utakmicu u Elbasanu", poručio je Ademi.

Ima iskustva sa utrčavanjima na teren

Ovaj navijač već je poznat po takvim stvarima, 14. studenog prošle godine Ademi je prekinuo prijateljski susret Italije i Albanije kada je utrčao na teren sa zastavom Albanije i od kapetana Lorika Cane tražio da mu se potpiše na nju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah poslije te utakmice, prema tvrdnji Ademija, stigla je ponuda od 10 000 eura za otkup potpisane zastave:

""Odbio sam tu ponudu, kao što sam odbio i ponudu srpskih navijača. To me ne zanima. Želim samo u četvrtak biti na Elbasan areni", završio je Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaos na posljednjem susretu ovih zemalja

Podsjećamo, utakmica Srbije i Albanije u Beogradu prošle godine prekinuta je nakon kaosa na terenu koji su izazvali domaći navijači potaknuti dronom koji je na stadion Partizana donio zastavu “Velike Albanije”.

Stefan Mitrović je uhvatio zastavu, a na terenu su ubrzo bili i srpski navijači koji su se potukli s igračima Albanije koji su pobjegli u svlačionicu. Policija je imala pune ruke posla, a skandal je ubrzo otišao svijet i poprimio političke konotacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, susret je i prekinut u 41. minuti i više se nije nastavio. Na kraju balade, UEFA je kaznila Srbiju sa oduzimanjem tri boda, s utakmice bez navijača i 100.000 eura. Iako je utakmica bila registrirana 3:0 za Srbiju, Sportski arbitražni sud nakon žalbe albanskog saveza presudio je u korist Albanije i dao joj pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo