INCIDENT

ZADRANE DOČEKALO NEUGODNO IZNENAĐENJE: ‘Ovo je nezapamćena sramota i kap koja je prelila čašu’

Pripremna utakmica između Jollyja i Zadra u Šibeniku ostala je u sjeni incidenta navijača Šibenika.

Naime, nakon završetka utakmice na Baldekinu, momčad Zadra dočekalo je neugodno iznenađenje na klupskom autobusu. Službeni klupski autobus s grbom i natpisom “Igraj Zadre volim te” išaran je sprejem, kojim je po desnoj strani vozila ispisano: “Pozdrav iz Šibenika” i “Bežigrad” ispod prekriženog imena grada Zadra, dok je preko “volim te” napisano “mrzim te”.

SRAMOTAN ISPAD SRPSKOG OLIMPIJCA: ‘Ne uspoređujte Zagreb i Beograd. Ovdje se takav napad nikad ne bi dogodilo’

Funcuti autori

Uz to, vidljivo je da su to napravili navijači Šibenika koji su se potpisali sa inicijalima ŠF (Šibenski Funcuti). Poznato je da između navijača Šibenika i Zadra vlada veliki antagonizam. Ovaj incident naišao je na osudu Zadrana, pa direktor KK Zadra Boris Skroće nije birao riječi.

Ovo ne služi na čast ikome u Šibeniku

“Ovo je nezapamćena sramota i očekujem da se pronađu odgovorni za ovaj vandalski čin. Košarkaški klub Zadar se uvijek gospodski odnosio prema svim protivnicima i njihovim navijačima i u našoj su dvorani i gradu uvijek dobrodošli svi koji se ponašaju u duhu sporta i sportskih vrijednosti”, kazao je direktor KK Zadra Skroće, piše Zadar News i dodao da to što se dogodilo nije fair play niti normalno, a ne služi na čast ikome u Šibeniku.

“Ovo je kap koja je prelila čašu”, dao je do znanja Skroće.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr