URNEBESNO: / Pogledajte što je osmogodišnjak napravio najbržem čovjeku svijeta!

Image
Foto: Screenshot

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt nedavno je najavio da bi se sljedeće godine mogao umiroviti, a s obzirom na to kako je trčao u svojoj posljednjoj utrci, možda je i bolje da se povuče.

10.10.2015.
18:27
Screenshot
VOYO logo

Olimpijski i svjetski prvak te svjetski rekorder na 100 i 200 metara uspio je, naime, izgubiti utrku od - osmogodišnjaka! Naravno, riječ je bila o šali iako je mali Demarjay Smith vrlo ozbiljno shvatio okršaj protiv Bolta.

"Pobijedio bih 100 posto"

Radi se o dječaku koji je nedavno postao internetski hit zbog uradaka koje objavljuje na YouTubeu i u kojima daje savjete za kondicijske treninge. Završio je maleni Demarjay zbog toga ovaj tjedan i u popularnom Ellen DeGeneres Showu gdje je poznatoj voditeljici objašnjavao kako mora biti snažan i jak zbog čega dnevno napravi 90 sklekova!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio bih trčati protiv Usaina Bolta. Pobijedio bih ga 100 posto", ispalio je u jednom trenutku najmlađi osobni trener na svijetu, kako mu tepaju mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolt bez šanse

A onda je uslijedilo iznenađenje. U studio je, glavom i bradom, ušao Usain Bolt. Naravno, jedino je logično u takvoj situaciji bilo organizirati utrku. Dvojica su Jamajčanina izašla na ulicu, a mlađi je samouvjereno dobacio starijem:

"Idemo Usain, nemoj me se bojati!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vječnom zabavljaču Boltu, naravno, nije trebalo dugo da prihvati zafrkanciju, pa je svoga suparnika optužio za prestup prije starta. U samoj "utrci" svjetski prvak nije imao nikakve šanse, a pred kraj se uhvatio i za zadnju ložu. Ako i ode u mirovinu, čini se da nasljednika ima. Za nekoliko godina...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo