UNITEDU NE IDE, PA NE IDE: / Sanitarna inspekcija u šoku nakon posjeta Old Traffordu!

Image
Foto: AFP

Ništa posljednjih tjedana ne ide kako treba engleskom nogometnom velikanu Manchester Unitedu.

1.9.2015.
16:57
AFP
VOYO logo

Doslovno tako. Već godinama na Old Traffordu traje borba protiv miševa i štakora, ali pravog rješenja nema. A ovih je dana jedan od najslavnijih klubova na svijetu dobio i opomenu Sanitarne inspekcije koja ga je optužila da nije poduzeo odgovarajuće mjere za istrebljivanje glodavaca u dijelovima stadiona u kojima se poslužuje hrana.

Miševi trčali po travnjaku

U svome posljednjem izvještaju Sanitarna inspekcija je pozvala klupsko vodstvo na hitan sastanak, a da cijela priča za United bude još više poražavajuća, njegov je slavni stadion, uz onaj Watfordov, dobio najgore ocjene od svih u Premierligi. Inspekcija je u svome izvještaju navela da je primijetila malene rupe u vratima klupskog kafića koje omogućavaju miševima da se uvuku u prostoriju u kojoj se priprema hrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnjih je godina na Old Traffordu doista bilo bizarnih situacija s glodavcima. Još 2006. su se igrači Burtona žalili da su tijekom cijele utakmice FA Cupa travnjakom trčali miševi, a četiri godine kasnije je i kamera uhvatila miša na terenu glasovitog stadiona tijekom dvoboja Uniteda i West Hama. Ista se priča ponovila i u gradskom derbiju protiv Cityja i u još nekoliko situacija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo