TERORISTIČKI NAPAD U ISTANBULU: / U masakru ubijen član uprave Bešiktaša i zaposlenik kluba

Image
Foto: Screenshot: Twitter

U bombaškom napadu u Istanbulu poginuo je član uprave kluba Vefa Karakurdu te zaposlenik fan shopa Tunc Uncu, javljaju turski mediji.

11.12.2016.
10:51
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Svijet je u šoku nakon još jednog masakra! U Istanbulu se u subotu dogodio dvostruku bombaški napad u kojem su eksplodirale najmanje dvije bombe. Najmanje dvadeset devet osoba je ubijeno, uglavnom policajaca, a 166 ranjeno, izjavio je u nedjelju ujutro turski ministar unutarnjih poslova Suleyman Soylu.

MASAKR KOD STADIONA: U dvostrukom bombaškom napadu ubijeno 38 osoba, turske vlasti: ‘Znamo tko je to učinio!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada je uhićeno deset osoba za koje se vjeruje da su povezani s ovim napadima, iako još niti jedna teroristička skupina za njih nije preuzela odgovornost. U Turskoj je proglašen dan žalosti. Suze i strah zavladali su i u nogometnom klubu Bešiktaš. Naime, eksplozija se dogodila dva sata nakon utakmice između Bešiktaša i Buraspora (2:1), dvije vodeće turske nogometne momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalni mediji pišu kako su navijači odavno napustili stadion i kako opasnosti od pogibije velikog broja ljudi koji su prisustvovali susretu, nije bilo. Priopćenjem se javio i Bešiktaš jer su u ovom terorističkom napadu ubijeni i član uprave kluba Vefa Karakurdu te zaposlenik fan shopa Tunç Uncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U bombaškom napadu ubijeni su naši članovi kluba, Vefa Karakurdu i Tunç Uncu. Molimo se za našu poginulu braću. Molimo Alaha da ih primi na nebo i makne našu tugu i bol zbog ovog terorističkog akta i gubitka naših voljenih", stoji u priopćenju kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo