TAJANSTVENA FOTOGRAFIJA: / Možete li pogoditi čija je ovo guza?

Image
Foto: Instagram

Urednica Sports Illustrateda objavila je na Instagramu tajanstvenu fotku zamamne stražnjice obojane samo body paint tehnikom.

6.1.2016.
17:32
Instagram
VOYO logo

Bez obzira što je izgubila UFC pojas od Holly Holm koja joj je zadala propisne batine u tom meču i tako šokirala MMA svijet, Ronda Rousey i dalje je najveća zvijezda ženskog MMA-a i plijeni pozornost gdje kod se pojavi. I dalje je Rousey jako marketinški upotrebljiva UFC-u.

Pa će Amerikanka tako 23. siječnja voditi popularni Saturday Night Live, a osvanut će i na naslovnici Sports Illustrated Swimsuita za veljaču. Ta vijest oduševila je njezine obožavatelje, a vatru je razbuktala i urednica spomenutog magazina kojeg vole muškarci diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro poznata stražnjica

Naime, MJ Day na svom je Instagram profilu objavila 'tajanstvenu' fotografiju ženske stražnjice ukrašenu samo - bojom. Naravno, obožavateljima nije bilo dugo potrebno da doznaju tko je ponosna vlasnica ove guze. Atrakitvnu Rousey su otkrile su tetovaže na rukama koje pažljivijim poznavateljima Ronde Rousey nije moglo pobjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se 2016. nastavi ovako, ja ću biti jedna jako, jako sretna djevojka", napisala je MJ ispod objavljene fotografije koja je u kratkom vremenu skupila preko 3300 'likeova' i 380 komentara.

Ronda je i dalje "in"

MJ i inače na svom Instagramu objavljuje fotografije modela prikrivenog identiteta kao najavu novog izdanja SI-a. Ovoga puta identitet je brzo otkriven, a čak su se i na stranicama Sports Illustrateda pozabavili spomenutom 'zagonetkom' te su napisali kako 'ne mogu ni potvrditi, ali niti odbaciti nagađanja da je riječ o Rondi'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Sve u svemu, Ronda je i dalje "in", bez obzira na poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo