SRPSKI TABLOID TVRDI: / 'Evo dokaz da su Hrvati izazvali brutalnu tučnjavu Grobara'

Image
Foto: Screenshot

Pripadnik Žandarmerije šokirao se kad je čuo da je jedan od uhićenih i pretučenih huligana iz - Splita!

14.12.2017.
15:34
Screenshot
VOYO logo

Brutalna tučnjava dviju frakcija Grobara 'Zabranjenih' i Alcatraza (dio stare ekipe Alcatraza i neutralni navijači koji su bili uvučeni u sukob povicima "Delije, Delije"), a koja se dogodila u srijedu navečer za vrijeme 156. derbija između Partizana i Crvene Zvezde, odjeknula je regijom. Ne samo zbog brutalnosti i nemilih scena, prizora polugolih, pretučenih i zapaljenih navijača, nego i zbog toga što su u sukobima Grobara sudjelovali i Hrvati.

MEĐU UHIĆENIMA NAKON BRUTALNE TUČNJAVE U BEOGRADU I HRVATI: Net.hr doznaje tko je teško ozlijeđeni Splićanin

Kao što smo izvjestili, na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu liječi se Splićanin Ante Firić (26), koji je na poziv svojih prijatelja iz beogradskog krim miljea došao pomoći, navodno zajedno, kako srpski mediji javljaju, s još petoricom Hrvata. U Srbiju je ušao 12. prosinca i na kraju završio u bolnici s ozbiljnim ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U NEREDIMA SUDJELOVAO POZNATI HRVATSKI BORAC: ‘Došao je na poziv kolega iz beogradskoga podzemlja’

Prvi smo izvjestili kako je Firić stabilno i kako nema ubodnu ranu u leđima od noža, "nego ima kontuziju glave, nagnječenje mozga i ozljedu šake", kako su nas obavijestili iz VMA. Srpski tabloid Kurir objavio je snimku na kojoj se može čuti kako jedan od polugolih, pretučenih navijača, nakon što je, zajedno sa svojim prijateljima pretučen i izbačen s tribine, okružen srpskom Žandarmerijom, na pitanje policajca odakle si, on odgovara iz Splita.

Tad ga je pripadnik Žandarmerije odmah izdvojio na stranu. Sve navedeno može se vidjeti - OVDJE. Kao i pred kraj videa dolje od 1:14. Kurir je tekst objavio pod zanimljivim i, pomalo smiješnim naslovom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo dokaz da su Hrvati izazvali brutalnu tučnjavu Grobara Policajac: Odakle si? A polugoli huligan odgovara: Iz Splita!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo