SRBI SE NASTAVILI RUGATI TORCIDI: / 'Mamićeva satnija im maltretira porodice, rodbinu...'

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Srbi su se nastavili sprdati s Hajdukom i Torcidom.

7.7.2017.
8:44
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Nakon što su Hajdukovi navijači u drugom dijelu prošle sezone kao odgovor na dolazak riječke Armade brodom u Split napisali na ćirilici “morem plovi jedna mala barka”, što je stih četničke pjesme iz Drugog svjetskog rata, na Facebooku je osvanula grupa pod imenom “NK Hajduk Split – Fan klub Srbija”.

SRBI SE NASTAVILI RUGATI TORCIDI: Na mitskom mjestu razvili Hajdukovu zastavu na ćirilici

Grupa, koja je osnovana s ciljem da se izruguje velikanu s Poljuda, prilično je aktivna što se može vidjeti i po objavama na popularnoj društvenoj mreži. Gotovo svaki dan ova grupa objavljuje statuse vezane uz Hajduk i Torcidu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sad se grupa “NK Hajduk Split – Fan klub Srbija” osvrnula na stanje u hrvatskom nogometu, odnosno, na najaktualnija zbivanja. Pa je tako na svojoj stranici objavila post uz sljedeći sadržaj, koji objavljujemo u cijelosti kako je napisano.

"Braćo & sestre Torcidaši, svi vi kojima je 'Ajduk na srcu, svjedoci ste da u poslednjih par dana Mamić preko svojih tiskanih medija ne bira naćin da nas napada, služeći se najprljavijim srijedstvima...nazivaju nas najpogrdnijim imenima, a sve u cilju da bi naneli štete Hajduku i Splitu općenito...kako je nama ovde u Istoćnoj Srbiji, našim dečkima u Zapadnoj Srbiji u Splitu je tisuću puta teže jer su oni tim podlim purgerskim napadima izloženi svakog tijedna, i gotovo cili decenij unazad! Naša braća koja drukaju za 'Ajduka se hapse, premlaćuju, Mamićeva satnija im maltretira porodice, rodbinu, šikaniraju ih na poslu...žive tako reći u aparhejdu...i nećemo puno prićat prenećemo vijest za izvanredne presice u cijelosti, ča je naš brat Toni Baletić porućija: "Branit ćemo Naš Hajduk do zadnje kapi krvi. Svaki napad na rad udruge ’’Naš Hajduk’’ je napad na Torcidu. Mi smo ga osnovali i mi ćemo ga braniti.’’ Toni brate naš – svaka ti je ka u Njegoša!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A purgerima poručujemo da nas se ćuvaju...svaki napad na TORCIDU1950 je napad i na nas ТОРЦИДУ-ЧИКАГО1945... mi se naše braće nikada nećemo odreći nit ih ostaviti na vjetrometini...#HŽV #ХЖВ", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo