SPORTSKI SVIJET TUGUJE: / Osvajač olimpijske medalje tragično poginuo pred očima Usaina Bolta

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Osvajač srebrne medalje u skok u vis na olimpijskim igrama u Pekingu Jamajčanin s britanskom putovnicom Germaine Mason (34) poginuo je u prometnoj nesreći u Kingstonu.

20.4.2017.
18:08
AFP
VOYO logo

Mason je poginuo prilikom pada s motocikla. Europski i svjetski mediji pišu kako je trenutku nesreće svjedočio i slavni sprinter Usain Bolt. Njih dvojica, zajedno s još jednim sprinterom Michaelom Fraterom, u koloni motocikala vraćali su se sa zabave, kada je osvajač srebra sa OI u Pekingu, izgubio kontrolu u pokušaju da izbjegne vozilo koje mu je išlo u susret i na licu mjesta podlegao ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po svemu sudeći Mason je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem motocikla. Usprkos brzoj intervenciji liječnika preminuo je na putu do bolnice," poručila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS
Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Mason je od 2003. godine nastupao za Veliku Britaniju, a na OI u Pekingu tri godine kasnije je osvojio srebro preskočivši 234 cm. Zlato je tada pripalo Rusu Andreju Silnovu koji je preskočio 236 cm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Jamajku je osvojio srebro na svjetskom juniorskom prvenstvu 2000. u Čileu, te broncu na prvenstvu dvije godine kasnije u Kingstonu.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo