SKANDAL: / Paul Pogba fizički napadnut u restoranu! Objavljena i snimka s mjesta događaja

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Najskuplji nogometaš današnjice Paul Pogba napadnut je od strane ljutog navijača nakon što mu nije htio dati autogram, javlja britanski tabloid The Sun.

28.2.2017.
13:07
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Incident se dogodio u jednom restoranu u Manchesteru, a čitav slučaj postao je skandal. Što je i normalno, ako se uzme u obzir popularnost Pogbe u nogometnom svijetu kao i činjenicu da se radi o incidentu s napadom.

STARIJI POGBA POSRAMIO IBRU USRED OLD TRAFFORDA: Ibrahimović će ga nakon ovoga dobro upamtiti

The Sun piše kako je ljutit navijač na Pogbu bacio i tanjur, nakon čega se francuski ofenzivni veznjak udaljio u kut restorana, kako bi se što dalje maknuo od navijača koji je i dalje išao za njim, dobacivajući u ljutnji, pišu Englezi i dodaju kako je osoblje restorana spriječilo daljnju eskalaciju sukoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Na The Sunu ekskluzivno je objavljena i snimka situacije koju možete vidjeti ovdje, ali na snimci se ne vidi situacija kad je navijač bacio tanjur na Pogbu, nego trenutak poslije. Ubrzo je na lice događaja pozvana i policija koja je sve zabilježila.

Navijač je svoj napad i objasnio. Naime, prema njegovom svjedočanstvu o ovom događaju, Pogba mu je odbio dati autogram, što je bilo uvredljivo za njega, kako je on to kazao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od svjedoka događaja izjavio je.

"Sve je eskaliralo vrlo brzo i prijetilo je da se ne završi fizičkim obračunom. Navijač je bio jako nervozan zato što je odbijen za autogram. Ali opet, Pogba je uživao u objedu sa svojim prijateljima, bio je jako miran. Očito mu je zasmetala pažnja koja se odjednom stvorila oko njega", dao je do znanja očevidac incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo