POLITIČKI SKANDAL: / Ruski navijači provocirali, Albanci ostali zgroženi

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Na utakmici između Lokomotiv Moskve Vedrana Ćorluke i Skënderbeua (2:0), protivnika Dinama u play-offu Lige prvaka, dogodio se incident.

2.10.2015.
19:15
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, navijači moskovskog sastava pokazali su pristranost Srbiji. I navijačku i političku. Što nije čudno, ako se uzme u obzir političku i navijačku bliskost Rusije i Srbije. Pa su tako za vrijeme sraza uzvikivali parole "Kosovo-Srbija" i "Ubij Šiptara".

Ponašanje domaćih navijača za vrijeme utakmice zgrozilo je albanske nogometaše, koji su u jednom trenutku tražili od glavnog suca ovog dvoboja Grinfelda pa prekine susret. Igrač Skënderbeua Bernard Berisha uzvratio je ruskim navijačima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Albaniji se ovakve stvari ne događaju. Mi smo kulturniji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Albanski mediji se pozabavili incidentom

Naravno, kako to već biva, albanski mediji pozabavili su se ovim događajem, pa su mu posvetili dosta pozornosti, nazvavši ga rasističkim ispadima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče same utakmice, vrijedi spomenuti kako je Lokomotiv slavio protiv Skënderbeua s 2:0 golovima Baye Niassea (35) i Aleksandera Samedova (73). Vedran Ćorluka je kao kapetan odigrao cijeli susret za moskovski sastav, a svih 90 minuta upisao je i Marko Radas za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo