RUKA U GAĆAMA, MOLJAC NA OKU, BILIĆ NA STOLU: / Uživajte u najkomičnijim scenama sportske 2016. godine!

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Sportska 2016. godina nije nam ponudila samo pregršt vrhunskih dosega, pobjeda i poraza, drame i euforije, već i obilje smijeha.

25.12.2016.
19:45
Screenshot
VOYO logo

Löw voli zavući ruku

Njemački izbornik se i ranije znao čudno ponašati za vrijeme utakmica, no na Euru u Francuskoj je nadmašio sam sebe. Snimka kako zavlači ruku u gaće, a potom provjerava kakav je miris, još će dugo biti hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo i moljac

Finalnu utakmicu Eura između Portugala i Francuske je, između ostaloga, obilježila i invazija moljaca na Stade de France. Jedan je sletio Cristianu Ronaldu na oko dok je ovaj u suzama prihvaćao da mora napustiti igru zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plesna škola Simonea Zaze

Talijanski napadač Simone Zaza je u četvrtfinalu Eura protiv Njemačke izveo jedan od najčudnijih penala ikad. Plesao je Zaza i plesao prije nego što je napokon pucao i – promašio! Njegov igrokaz je uskoro postao predmet žestoke sprednje na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić iznad svih

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić radio je tijekom Eura kao sukomentator za ITV, a najviše je pažnje privukao kad se popeo na stol u napadu euforije nakon što je njegov Dimitri Payet iz West Hama zabio gol Albaniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdao ga 'veseljko'

Japanski atletičar Hiroki Ogita postao je hit na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru gdje se natjecao u skoku s motkom. Na njegovu žalost, nije izborio finale, ali možda bi bilo drugačije da mu prilikom jednog skoka nije zasmetao vlastiti penis! Upravo je njime, naime, rušio letvicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogrešno dodavanje

Michael Bostwick, nogometaš engleskog niželigaša Peterborougha, izazvao je smijeh gledatelja na utakmici s Northamptonom. Naime, njegova momčad igrala je u fluorescentno žutim dresovima, a s obzirom da je iste boje bila oprema redara na stadionu, lako je zaključiti što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp i prevoditelj

Nikad nije dosadno s trenerom Liverpoola Jürgenom Kloppom. Čak i kad ne pokušava ispasti duhovit, uspije kreirati urnebesnu scenu. Bilo je tako i na konferenciji za novinare uoči gostovanja kod Villarreala u prvoj utakmici polufinala Europske lige. Klopp je pričao, i pričao, i pričao... I potpuno zaboravio na čovjeka do sebe koji je njegove riječi trebao prevesti španjolskim novinarima. Njemački je trener odgovarao na pitanje pune dvije minute i ostavio prevoditelju težak posao. Nesretnik je duboko uzdahnuo, ne znajući otkud krenuti, a onda Kloppov engleski počeo prevoditi na - engleski! Klopp je, naravno, puknuo od smijeha zajedno s prisutnim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomahnitali treneri

U meču za treće mjesto (do 65 kg) na hrvačkom turniru na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru Uzbekistanac Ihtijor Navruzov je pobijedio Mongolca Ganzoriga Mandakhnarana. Dvojici trenera poraženog hrvača se odluka sudaca nije svidjela, pa je napravio neviđeni šou. Počeli su skidati sve sa sebe i bacati odjeću i obuću na tlo prije nego što su ih napokon obuzdali.

https://streamable.com/v9ki

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Previsoka prepreka

Haićanski atletičar Jeffrey Julmis bio je vrlo samouvjeren uoči starta polufinalne utrke na 110 metara prepone u Rio de Janeiru. No, kad je utrka krenula, zapeo je na prvoj preponi i na spektakularan je način prevrnuo preko sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko se zadnji smije...

Kineski boksač Lu Bin bio je toliko uvjeren da je pobijedio Kenijca Petera Waruija u borbi do 49 kg u Riju da je nastavio slaviti i nakon što je sudac podigao ruku njegova suparnika. Jadniku je trebalo neko vrijeme da shvati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo