PODSJEĆA LI VAS NA KOGA? / Potrošio gomilu novca da bi sličio na svoga idola

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Da ponajbolji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo ima milijune obožavatelja diljem svijeta, nije nikakvo čudo ni novost.

6.8.2015.
15:02
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Svjedoči o tome i primjer jednog 17-godišnjeg Danca koji je spreman učiniti baš sve da bi što više sličio svome idolu. Uključuje to i promjenu prezimena, pa se tako danski tinejdžer danas zove Shanta Ronaldo!

"On je moja strast, on me motivira"

"Moja opsesija Cristianom Ronaldom je enormna. Nemam pojma koliko sam novca potrošio kako bih ga oponašao, ali definitivno se radi o tisućama eura", priznao je Shanta u razgovoru za Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Susreo sam Cristiana nekoliko puta i ne mogu opisati o kako sjajnoj osobi se radi. Danima sam čekao u Realovom trening-centru od 9 do 14 sati samo kako bih ga vidio. Sada me poznaje i svaki put kada dođem u Madrid mogu se susresti s njim na što sam jako ponosan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On nije samo moja strast, on me motivira. Svi moji prijatelji i članovi obitelji me zovu Cristiano Ronaldo. Znaju moju srast i to poštuju. Neki možda misle da sam lud, ali takav sam. Ljudi mi kažu 'budi svoj', ali ne mogu biti više svoj nego što sam sada", zaključio je Shanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo