TUČNJAVA U PROGRAMU UŽIVO UOČI DERBIJA: / Pjevao grobarsku pjesmu ispred Delija, nije se dobro proveo

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Vatreno je bilo uoči, za vrijeme i nakon jučerašnjeg 153. vječnog derbija između Crvene zvezde i Partizana u Beogradu (1-1).

5.3.2017.
12:14
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, beogradski mediji uoči dvoboja pisali su o do sad neviđenim mjerama osiguranja na Marakani, kako bi se spriječile nemile scene tučnjave navijača suprostavljenih grupa Delija i Grobara, kao i sukobi navijača s policijom, lomljenje stadionskog invertara, paljenje vatre od strganih stolica na jugu od strane Grobara, kojima je to postalo skoro pa normalno kad je riječ o derbiju s Zvezdom.

Susret u Beogradu je, stoga, osiguravao veliki broj pripadnika žandarmerije, kao i ostalih policijskih službenika (interventna policija, policajci u civilu itd.). Sat vremena prije početka najvećeg srpskog derbija, došlo je do tučnjave navijača u programu uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izudarali ga nogama

Kamera Telegrafa snimala je jednog navijača Partizana, a kada je on zapjevao jednu grobarsku pjesmu ispred Marakane, točnije podno platoa ispod sjeverne tribine Marakane na kojoj obitavaju Delije, napali su ga navijači Crvene zvezde.

"Ti nemaš što pričati ovdje", kazao je jedan bijesni navijač crveno-bijelih koji ga je primio za lice i odgurnuo. Pristalica Partizana je skinula naočale i krenula u obračun, a nakon čega su na njega nasrnula dvojica i izudarala ga nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarka u šoku gledala što se događa

Novinarka je u šoku gledala što se događa, neki su vikali da ga puste, a Telegraf je kasnije izvijestio kako nitko nije ozbiljnije ozlijeđen te da je sve završeno s nekoliko udaraca. Isto tako, za vrijeme susreta, Delije su priredila koreografiju povodom 72. rođendana svog kluba, a Grobari su kasnije, točnije u drugom poluvremenu, izvijesili poruku na kojoj je pisalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"72 godine lažne povijesti kompleksa veličine. Dabogda vam bio posljednji rođendan!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje navijačke skupine vodile su pravi rat na tribinama, a zapalili su i veliki broj pirotehnike.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo