OVO NE VIĐAMO ČESTO: / Barcelona potpisala ugovor sa 102-godišnjom bakicom i oduševila svijet

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Barcelona je napravila nešto što se rijetko viđa u nogometnom svijetu.

4.3.2016.
11:28
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Da, vrijedi spomenuti kako se radi o klubu Barcelona Sporting iz Ekvadora. Međutim, to ne mijenja na stvari. Ovako nešto zaista nemamo priliku viđati često. Svaka čast klubu koji je na taj način pokazao kako brine za svoje navijače i cijeni njihovu podršku. Klubovi u Hrvatskoj itekako bi se mogli ugledati na ovaj ekvadorski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godine prolaze, ljubav ostaje

No, prijeđimo na stvar. Dakle, Maria Guadalupe velika je navijačica Barcelona Sportinga kojoj se ostvario dugogodišnji san. Da dođe na trening svog voljenog kluba i malo zaigra s njima. Prije točno 102. godine osnovan je ovaj klub, a kako ona ima isto toliko godina, tako da ova simbolika ima još veći značaj i važnu ulogu u njezinom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maria je došla na trening u pratnji praunuka i njezine kćerkice i s hodalicom, jer ima velikih problema sa kretanjem i kukovima. Jednom je i udarila loptu. Godine čine svoje, ali nju to ne dira. Ona jako voli svoj klub i sad je puna sreće zbog ostvarene želje. A i potpisala je ugovor sa svojom Barcelonom. Nije loše gospođo Marija. Čestitamo vam na tome...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo