OVO JE POTPUNO LUDO: / Pogledajte reklamu za Jordanovu kućerinu!

Image
Foto: Screenshot

Najbolji košarkaš svih vremena Michael Jordan pokušava prodati svoju vilu vrijednu 15 milijuna dolara, a način na koji pokušava privući kupce još niste vidjeli.

27.10.2015.
21:47
Screenshot
VOYO logo

Jordan se tijekom karijere nije libio govoriti prljavštine suparnicima kako bi ih isprovocirao, a sada je sličnu strategiju primijenio i u prodaji kuće. Snimio je dva videa, a posebno je atraktivan onaj nazvan I Am u kojem kuća u prvom licu govori prljavštine o drugim kućama.

"Misliš da si velika?"

"Misliš da si velika? E pa ja sam veća. Kažeš da si sjajna za zabavu. Jesi li vidjela moj paviljon za bilijar? Moju sobu za igre? Jesi li pila u mojem vinskom podrumu? Možda imaš igralište za košarku, ali ja imam teren u punoj veličini na kojem je igrao najveći svih vremena", govori između ostaloga kuća i nabraja sve svoje prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom videu Jordanov agent za nekretnine Kofi Nartey nabraja prednosti glamurozne vile u Highland Parku u Illinoisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devet spavaćih soba, 15 kupaonica

"Koliko ste puta čuli: on je Michael Jordan među ovime ili ona je Michael Jordan među onime? E pa ovo je Michael Jordan među kućama jer ovo i jest kuća Michaela Jordana", poručuje agent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli posjed izgleda apsolutno zapanjujuće. Prostire se na 17.000 četvornih metara, ima devet spavaćih soba, 15 kupaonica, igralište za golf, teretanu s punom opremom i još sto čuda. Čovjek bi prije pomislio da se radi o hotelu, a ne kući. Sada, međutim, treba vidjeti koliko će nova Jordanova reklamna kampanja biti uspješna. Kuća je na tržištu još od 2012. godine, ali zasad se nije našao dovoljno hrabar kupac, spreman izdvojiti 15 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo