ŠOKANTNI DETALJI BEOGRADSKOG HORORA: / Svjedok krvavog napada na navijače Spartaka opisao kaos

Image
Foto: AFP, ALEXA STANKOVIC
Image
Foto: AFP, ALEXA STANKOVIC

Otkriveni su navodni motivi huliganskog napada beogradskih nogometnih izgrednika na dvojicu navijača ruskog Spartaka.

28.3.2017.
17:23
AFP, ALEXA STANKOVIC
VOYO logo

Prema pisanju srpskih medija, dvojica navijača Spartaka u subotu na nedjelju oko ponoći napali su, kako se pretpostavlja, huligani iz Grobara, pretukli ih i izboli u centu Beograda. No, sad su se pojavili novi detalji ovog stravičnog čina.

OVO NIJE ZA LJUDE: Osvanuo novi sramotni propust organizatora utakmice koji se dogodio u petak na Maksimiru

UŽAS U BEOGRADU: Izbodeni navijači moskovskog Spartaka, jedan se bori za život

Prema prenošenju srpskog tabloida Kurira, dvojica Rusa napadnuta su dok su pjevali narodnu rusku pjesmu "Kaćušu". Ovo je za ruske medije izjavio jedan od navijača koji je sa Spartakom stigao u Beograd na prijateljski ogled protiv Crvene zvezde, a koji je bio svjedok kaosa koji se dogodio u ulici Kralja Milana kod Beograđanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neimenovani Rus je dvojicu mladića koji su provocirali njegove prijatelje nazvao "Šiptarima", ali nije jasno da li je time ih htio uvrijediti ili su to zaista bili Albanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su bili Šiptari. Naših petorica prijatelja i djevojka išli su ispred mene, oko 200 metara ispred. Zapijevali su "Kaćušu". S druge strane ulice dvojica "nosoroga" (česta ruska uvreda) počeli su vikati nešto tipa "ruske kurve". Naši momci su im dobacili: "Šiptari!", zaletili se na njih i izbila je tučnjava. Dotrčao sam, ta dvojica s potrganim majicama su pobjegli, a dvojica naših ležala su na asfaltu. Skinuli smo im majice, a ispod su se se vidjele ozljede", prenosi Informer opis jednog navijača Spartaka.

Pavel Badrov (29) i Maksim Butrin (29) oporavljaju se poslije napadada u beogradskom Urgentnom centru, ali Badrov je prošao mnogo gore. Povrijeđena mu je plućna maramica, odstranjena slezena, a ima i oštećenje bubrega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo