TOTALNI LUĐAK

‘ON NEMA MOZGA’: Igrač Spartaka otkrio još jedan skandalozni ispad zločestog dečka talijanskog nogometa

Bivši suigrač Italije Marija Balotellija u mladoj reprezentaciji Italiji, Salvatore Bocchetti, kazao je za ‘zločestog dečka talijanskog nogometa’ kako on ‘nema mozga’ i kako je bacio ‘tjesteninu u glavu Marca Motte’.

Talijanski obrambeni igrač Boccheti trenutno brani boje moskovskog Spartaka. U Milanu je igra do lipnja 2015, godine, a nosio je dres U-21 reprezentacije Italije. Bocchetti nema baš dobro mišljenje o problematičnom napadaču Mariju Balotelliju. Inače talentiranom nogometašu za kojeg je njegov agent Mino Raiola kazao da, kad bi u glavi bio mentalno jak poput primjerice Zlatana Ibrahimovića, da bi bio najbolji na svijetu.

SUBAŠIĆ PROŽIVIO NOĆNU MORU: Nica uništila Monaco, Lyon pregazio Montpellier

‘Balotelli je dobar igrač, ali…’

“Balotelli je dobar igrač, ali teško možete nešto ostvariti u nogometu kada nemate mozga”, kazao je Boccheti, prenosi njegove riječi Footbal Italija. Bocchetti je nakon toga otkrio i jednu zanimljivu situaciju iz karijere.

“Jednom je Balo bacio tjesteninu u lice Marca Motte, samo zato što ju je ovaj uzeo prije njega. A takvih sličnh primjera je bilo jako puno”, dodao je Bocchetti i nastavio s izbacivanje prljavog rublja Balotellija.

Buđenje u Nici

“Nakon jedne utakmice Italije koju smo odigrali, izbornik nam je dao nekoliko sati slobodnog. Svi smo nosili na sebi službenu trenirku talijanske reprezentacije, ali Balotelli je obukao traperice i jaknu”.

Vjerojatno se ovo što je Bocchetti rekao neće baš svidjeti Balotelliju, ali ono što veseli kontroverzng nogometaša je njegovo nogometno buđenje. Naime, od kad je ovog ljeta došao u Nicu, za koju je do sad odigrao tek dvije službene utakmice, Balotelli je zabio 4 gola i zahvaljujući njemu Nica je najugodnije iznenađenje dosadašnjeg tijeka francuske lige. Trenutno je Nica na prvom mjestu u Francuskoj.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr