UTAKMICA IZ PAKLA: / 'Bilo je zastrašujuće, pa tu se puca na djecu u njihovim domovima'

Image
Foto: AFP

Zastrašujući zvuci pucnjave odjednom su odjeknuli za vrijeme utakmice američkog nogometa u jednoj srednjoj školi u St. Louisu.

4.10.2015.
11:02
AFP
VOYO logo

Pucnjava se dogodila u blizini stadiona u petak oko osam na večer, za vrijeme trajanja drugog poluvremena sraza između Gateway Stema i srednje škole Vashon. Pucnjava je toliko preplašila prisutne na stadionu da su neki mladi igrači od straha momentalno zalegli na travnjak, a gledatelji su pobjegli s tribina u potrazi na skrovištem. Sve u svemu, bila je to zastrašujuća i panična situacija za koju svi u St. Louisu kažu da ne žele više da se dogodi.

No, najbitnije u čitavoj ovoj priči je da nitko u pucnjavi nije teže ozlijeđen. Policija je poslije izvijestila kako je mladić u ranim 20-etima pronađen nedaleko od stadiona pokraj svog auta s ranom iza uha. No, tada nije bilo jasno da li je mladić povezan sa ovom pucnjavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ogorčenje prisutnih

"Da, skoro ste pa imuni na ovakve stvari", sarkastično je prokomentirao pucnjavu igrač Vashona Levi Stockard.

Policija je kazala kako ovaj slučaj nema veze s nikim tko je bio na stadionu. Slučaj je izoliran od ovog sportskog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fabian Harris, igrač Gatewaya, kazao je sljedeće:

"Ovo je sramotno, ovakvo nešto ne treba nikome".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjedoci su kazali novinarima da su u zraku mogli osjetiti miris baruta. Policija je odmah nakon pucnjave stigla na mjesto događaja.

Sport je pao u drugi plan

"Tako nam je drago što je policija odmah stigla. Ljudi često kritiziraju policiju, ali ovog puta su postupili ispravno, pravovremeno", pohvalio je policijske službenike 47-godišnji Vashell Williams, čiji je nećak igrao utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica se nastavila nakon svega nekoliko minuta. No, nakon toga, svi su bili uznemirani, sport je pao u drugi plan.

"U tom trenutku ti se čini kako nigdje ne možeš otići, kako ne možeš nigdje biti siguran. Bilo je zastrašujuće. Pa tu se puca na djecu u njihovim domovima. Sve je to besmisleno", jasna je Tiffany Spain, majka koja je na utakmici bila sa svojim suprugom i dvoje mlade kćerke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo