NJEMAČKI AS TOTALNO RAZORUŽAO SUNARODNJAKE: / Milijun je razloga zašto je najbolji

Image
Foto: Screenshot
11.12.2016.
8:00
Screenshot
VOYO logo

Rođeni Poljak koji je kao tek prohodalo dijete stigao u Njemačku te je u Kölnu prošao nogometnu školu i debitirao za sastav profesionalaca, otisnuo se u minhnenski Bayern i ponovno vratio u klub grada u kojem je odrastao, sada je na poseban način pokazao privrženost ulicama na kojima je odrastao.

Treći strijelac njemačke nogometne reprezentacije svih vremena danas 'trpa' golova za turski Galatasaray, trećeplasiranu momčad tamošnjeg prvenstva. Ipak, u jednoj je stvari i na prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o poziciji koju hit u kojem je sudjelovao, a naziva se on Liebe deine Stadt (Voli svoj grad), zauzima na ljestvici s pjesmama urbane glazbe. Trenutačno je ta rap balada, zajednička suradnje Mo-Torresa, Cat Balloua i Podolskog, pjesma koja se u Njemačkoj najviše 'skida', a činjenica da je u deset dana sakupila milijun pogleda dovoljno govori o njenoj popularnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatno je što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana. Hvala svima koji su pjesmi Liebe deine Stadt pružili podršku. Nisam očekivao ovakav uspjeh. Volim svoj grad i njegove ulice", poručio je Podolski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo