NEKAD JE BIO ŠAMPION, DANAS JE PREDMET SPRDNJE: / Zapušteni Fury se izblamirao i zapalio internet

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Tyson Fury postao je predmet sprdnje na internetu.

10.1.2017.
20:14
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Ovaj bivši boksački prvak prema WBO i WBA verzijama trenutno stagnira od boksačkih obveza zbog toga što se odlučio posvetiti problemu s ovisnosti i depresijom. Britanski teškaš je na svjetski tron došao senzacionalnom pobjedom protiv Vladimira Klička.

ŠMRKAO JE KOKAIN, A SAD JE OTIŠAO KORAK DALJE: Skandalozni boksač šokirao sve putem društvenih mreža

Pao na doping testu

Revanš protiv Ukrajinca trebao je najprije odraditi u srpnju, ali je borba otkazana zbog navodne Furyjeve ozljede gležnja. Kasnije se, međutim, ispostavilo da je "Gipsy King" pao na doping-testu, bio je pozitivan na nandrolon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi datum uzvrata bio je 29. listopada, ali je dvoboj opet otkazan, a službeno je objašnjenje bilo da je Fury “medicinski nesposoban” za borbu. Kasnije je u svom intervjuu za britanske medije priznao da je šmrkao kokain i kako se na taj način borio protiv depresije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povukao se u osamu

Nakon toga, Fury se povukao u osamu. Nije ga bilo u medijima, imao je tek jedan ispad početkom prosinca prošle godine kad je bio vinovnik homofobnog ispada na društvenim mrežama. No, sve u svemu smirio se.

I pritom dosta zapustio. I onda se vratio. U stilu! Naime, internet je 'podivljao' nakon što se pojavila snimka u kojoj Fury pokušava preskočiti ogradu. S popriličnim brojem kilograma viška Tyson Fury je jedva potrčao prema ogradi, a onda se poskliznuo na očito mokru travu i rasuo koliko je dug i širok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte zbog čega mu se sad svi smiju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo