BRUTALNO GA PRETUKLI USRED UTAKMICE: / Navijač Panathinaikosa zalutao na krivu tribinu i spašavao se skokom preko ograde

Image
Foto: Screenshot

Na internetu se pojavila snimka na kojoj navijači Olympijakosa napadaju i premlaćuju jednog navijača Panathinaikosa, inače najvećeg rivala kupa iz Pireja.

15.10.2017.
14:23
Screenshot
VOYO logo

Teško bi samo u jednom tekstu objasnili kakav rivalitet vlada između pristalica Panathinaikosa koji se zovu "Gate 13" i navijača Olympiakosa iz susjednog Pireja Gate 7. U Grčkoj su klupska gostovanja zabranjena već duže vrijeme. Policiji i vlastima tako je najednostavnije. Jer stalno su se događali sukobi, koji su nerijetko završavali i sa smrtnim posljedicama.

Kad je reprezentacija u pitanju, tenzije nisu niti malo manje. Jedan "navijač", koji očito ili nije znao što radi i gdje se nalazi, zalutao je na tribinu među Gate 7, u dresu "omraženog" Panathinaikosa, i to za vrijeme kvalifikacijske utakmice za odlazak na SP 2018. godine između Grčke i Gibraltara u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BURNA NOĆ: Njemački i srpski huligani vodili rat na ulicama Kölna! Uhićeno 110 osoba

Stadion Georgios Karaiskakis u Pireju bio je krcat, navijači su došli podržati svoju reprezentaciju, no prividno "primirje" puklo je vrlo brzo. Na površinu su izašli klupski amoziteti koji vladaju na relaciji Atena - Pirej.

Kad su pristalice Gate 7 ugledali mladića u dresu Panathinaikosa na njihovoj tribini, stadionu, domaći su nasrnuli na pristalicu zelenih. Počeli su ga brutalno tući, iživljavati se na njemu... Nisu ga puštali da ode niti kad je "dobio" porciju, svi su počeli nasrtati na njega... Neki su pokušali smiriti situaciju, izgledalo je sve dosta konfuzno i kaotično...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da sve bude bolje, situacija se dogodila za vrijeme same utakmice, pa su tako čitav događaj zabilježile i kamere grčkih televizija. Na svu sreću, završilo je bez težih posljedica. Nesretni navijač, premda pošteno pretučen, spasio se skokom preko tribina na atletsku stazu gdje su ga dočekali redari i odveli na sigurno. Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo