KLADIONIČARU 2,18 MILIJUNA KUNA UKOLIKO ARSENAL IZBORI LIGU PRVAKA: / Pogodio čak devet tipova

Image
Foto: AFO, GLYN KIRK

Ukoliko Arsenal izbori plasman u kvalifikacije Lige prvaka ili direktan plasman u elitno natjecanje 'Starog kontinenta' jedan će Irac zaraditi 250.000 funta što je oko 2,18 milijuna kuna.

15.5.2017.
23:57
AFO, GLYN KIRK
VOYO logo

Irac je u lipnju prošle godine u kladionici Paddy Power uložio 150 funta na 10 tipova i sve je pogodio osim posljednjeg.

Pogodio da će Tricolori ući u finale

Irac je pogodio da će francuska reprezentacija ući u finale Europskog nogometnog prvenstva 2016. godine, te da će reprezentacija Argentine osvojiti prvo mjesto u svojoj skupini na Copa Americi u lipnju prošle godine. Pogodio je i da će Newcastle United izboriti povratak u Premiership, te da će engleska ragbi reprezentacija pobijediti na "Six Nations". Na listiću je imao i nekoliko parova iz irskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na putu do 250.000 funta stoje mu još 'topnici'. Arsenal se trenutačno nalazi na petom mjestu Premiershipa sa 69 bodova, tri manje od Manchester Cityja na četvrtoj poziciji, dok Liverpool na trećem mjestu ima 73 boda.

Arsenal očekuju još dvije domaće utakmice do kraja sezone

Arsenal do konca sezone očekuju još dvije domaće utakmice protiv Sunderlanda i Evertona, Manchester City dočekuje WBA i gostuje kod Watforda, dok je ispred Liverpoola utakmica protiv Middlesbrougha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal se posljednjih 19 sezona plasirao u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo