POEZIJA POKRETA: / Jedna od najljepših sportašica svijeta ponovno mami muške uzdahe

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Jedna od najljepših sportašica svijeta, UFC borkinja Paige VanZant, stavila je svoje nastupe u UFC oktogonima u drugi plan i usredotočila se samo i isključivo na vlastitu promidžu.

30.3.2016.
13:03
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Tako je lijepa i hrabra Paige oduševila žiri plesajući salsu u poznatom šou "Ples sa zvijezdama". Ona je briljirala sa svojim partnerom Markom Ballasom, a dobila je maksimalne ocjene članova žirija. Trebalo bi napomenuti da je ples otplesala savršeno iako je dva sata prije početka šoua morala promijeniti partnera, jer je onaj sa kojim je vježbala ozlijedio leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno treće rangirana u svojoj kategoriji

Paige VanZant je ukupno treća rangirana u svojoj kategoriji u UFC-u, a poslije četiri uzastopne pobjede poražena je od Roje Namajunas. U toj borbi, VanZant je dobila propisne batine, njezino lice bilo je neprepoznatljivo. Njezino lijepo lice bilo je obljeveno krvlju, s masnicama i podljevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba u kojoj je dobila strašne batine

Publika na UFC Fight Nightu 80 u Las Vegasu bila je šokirana viđenim u kavezu i istodobno oduševljena VanZantovom hrabrošću. No, poražena neustrašiva UFC junakinja u ovoj borbi nije imala apsolutno nikakve šanse protiv Namajunas koja ju je doslovno demolirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram: Paige VanZant
Image
Foto: Instagram: Paige VanZant

Namajunas je prisilila na predaju

Sama borba potrajala je do kraja pete runde kad je Namajunas gušenjem prisilila na predaju svoju protivnicu. Lijepa i neustrašiva Paige pokušala je parirati Namajunas svojom upornošću i borilačkim fanatizmom, ali više od toga nije mogla. Publika je ostala zapanjena i iznenađena što je sve Vanzant izdržala u toj borbi, kakve brutalne udarce je dobila i koliko njih, a na kraju nije nokautirana nego je izgubila predajom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paige je sad uzela predah i priključila se poznatom šou "Ples sa zvijezdama". Da, priznala je i sama kako je prije MMA trenirala ples čak 13 godina, a bavila se i modelingom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo