HTIO SE ZABAVITI, ALI...: / 'Ponašali su se prema meni kao prema zadnjem smeću'

Image
Foto: AFP, MARTIN BUREAU
16.3.2016.
13:05
AFP, MARTIN BUREAU
VOYO logo

Naime, Hamilton je iz Australije malo skoknuo do Novog Zelanda gdje se provodio u kasinu "SkyCity", ali je nakon toga na Twitteru, na kojem ima čak 3,2 milijuna pratitelja, žestoko popljuvao kasino.

"Nemojte nikada otići u 'SkyCity' u Aucklandu. U tom kasinu su se ponašali prema meni kao prema zadnjem smeću. Ne mogu vjerovati koliko su neljubazni. Ovo je bilo najgore iskustvo ikad", napisao je Hamilton koji se nije detaljnije elaborirao o incidentu, a ubrzo je i obrisao twitt o kasinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ANDREJ ISAKOVIC
Image
Foto: AFP, ANDREJ ISAKOVIC

Australski mediji pišu drugačije

Međutim, australski mediji pišu o tome kako je upravo on bio taj koji se ponašao nedolično, a osoblje mu je samo htjelo skrenuti pažnju na njegovo ponašanje.

Iz razloga, što prema pravilima kasina u njemu nije dozvoljeno nositi kapu niti tamne naočale, kao niti koristiti mobitel. Australski mediji navode kako je Hamilton prekršio sva tri pravila i da mu je osoblje kasina prišlo i upozorilo ga na to, ali se on tada jako naljutio na njih. Hamilton je kapu i naočale vjerojatno nosio kako ga ne bi prepoznali u kasinu, jer to znači onda slikanje, selfije i autograme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo