EMOTIVNI OPROŠTAJ KOJI DIRA RAVNO U SRCE: / 'Kad se ponovno budemo vidjeli, samo me primi za ruku...'

Image
Foto: Instagram: Jacqueline Marin

Tragična smrt bivšeg svjetskog prvaka u kraljevskoj MotoGP klasi Amerikanca Nickyja Haydena (35), sportski je svijet zavila u crno.

31.5.2017.
12:36
Instagram: Jacqueline Marin
VOYO logo

I, naravno, obitelj i sve one koji su poznavali Haydena. Reakcije na njegovu smrt ne prestaju dolaziti, a posljednja je došla od pokojnikove zaručnice Jacqueline Marin, koja je na svom Instagram profilu objavila emotivnu poruku i na taj se način oprostila od svoje ljubavi.

SVIJET SPORTA ZAVIJEN U CRNO: Bivši svjetski prvak u kraljevskoj klasi preminuo pet dana nakon stravične nesreće

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sanjam o tom osmijehu, ne samo kad spavam, nego svaku sekundu kad sam budna. To jutro 17. svibnja bilo je jedno od najposebnijih jutara za mene koje se sjećam. Onaj gore očito je vidio na koji način provodiš svoje posljednje sate na zemlji i koliko si mi htio pokazati da me voliš. Naš vatromet tog poljupca dogodio se prije tvog konačnog odlaska na put i to ću ostati zauvijek u meni. Nicky, ti si moja srodna duša i uzeo si moje srce kad si nas napustio. Sačuvaj ga, a kad se ponovno budemo vidjeli, samo me primi za ruku i odvedi doma. Nedostaješ mi jako. Do našeg sljedećeg susreta", napisala je Jacqueline Marin.

Nicky Hayden preminuo je od posljedica ozljeda zadobivenih u nesreći na cesti u blizini Riminija. Hayden je vozio bicikl s prijateljima kada je na njega naletio automobil. Amerikanac je završio na poklopcu motora i glavom udario u vjetrobransko staklo. S teškim ozljedama glave prevezen je u bolnicu u Riminiju gdje je bio u komi i na kraju podlegao ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo