DRAMA U DOMU JOSEA MOURINHA: / Slavni nogometni trener našao se na udaru provalnika

Image
Foto: AFP, LEON NEAL

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho našao se na meti provalnika u svojem domu u Londonu vrijednom 25 milijuna funti.

18.7.2016.
10:58
AFP, LEON NEAL
VOYO logo

Prema pisanju britanskog tabloida The SunaJose Mourinho sjedio je u svojem domu i gledao TV, odnosno, gledao je kako "njegov" Portugal osvaja Euro. U tom trenutku čuo je galamu svoje sluškinje:

"Što ti ovdje radiš?!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sluškinja je uočila provalnika iz Istočne Europe Gabora Romana (25) kako kroz podrum želi provaliti u kuću jednog od najpoznatijih trenera svijeta. U tom trenutku, Special Onea uznemirila je galama. Sluškinja je u trenutku kad je provalnik pokušao provaliti u kuću prala rublje.

Image
STARTAO POBJEDOM: /

Pogledajte prve Unitedove pogotke pod Mourinhovim vodstvom

Image
STARTAO POBJEDOM: /

Pogledajte prve Unitedove pogotke pod Mourinhovim vodstvom

Osiguranje mu blokiralo put

Provalnik je pokušao ući u kuću unatoč osiguranju koje kuća posjeduje. Osiguranje je odmah reagiralo i blokiralo mu put kretanja. Ubrzo je došao tim od osam policajaca koji je uhitio provalnika i u lisicama ga odveo u postaju. Mourinho i njegova supruga Matilde Faria privođenje provalnika gledali su kroz prozor svog doma, a ekskluzivne fotografije privođenja provalnika koje je objavio The Sun možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, JON SUPER
Image
Foto: AFP, JON SUPER

Pokušao sve napraviti što manje primjetno

Provalnik je na sebi imao zelenu jaknu i šiltericu, a čuvar je pozvao policiju nakon što je uočio kako provalnik nestaje u podrumu kuće.

TREĆE MOURINHOVO POJAČANJE: Novi član Uniteda za početak objasnio kako izgovoriti njegovo prezime

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Provalnik je pokušao sve napraviti što manje primjetno, ali čuvar ga je uočio da pokušava ući u kuću na sva vrata. Slijedio ga je i blokirao mu put s autom", objašnjava izvor The Suna.

Kad je vidio da nema kud, samo je zapalio cigaretu

"Čuvar obično ima psa sa sobom, ali ovog puta nije imao. Prva vrata koja je provalnik otvorio bila su ona podrumska. To i nije tako uobičajeno, ako se uzme u obzir kako su ta vrata stalno otvorena jer non - stop netko od Mourinhovog osoblja ulazi i izlazi iz kuće. Kad ga je čuvar blokirao u namjeri da ga zadrži do dolaska policije, provalnik je prijetio kako će ga udarit ako mu se ne makne s puta. Ali nije. Kad je vidio da nema kud, samo je zapalio cigaretu. Način na koji je hodao i govorio ukazuje kao da je bio na nečem", otkrio je izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠPANJOLCI ISPALILI SENZACIONALNU VIJEST: Mourinho pokušava dovesti dvije hrvatske zvijezde u Man Utd!?

Pokušaj provale u dom Mourinhovih dogodio se nekoliko sati nakon što je Andy Murray pobijedio Miloša Raonića u finalu Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gabor Roman, provalnik bez stalnog prebivališta u Londonu, na kraju je dobio mjesec dana pritvora nakon što je sudu priznao pokušaj pljačke.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo