DEČKO GODINE: / Napucao loptu na tribinu i slomio ruku - vlastitoj curi!

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Alice Woodyatt je u društvu obitelji prošli vikend otputovala u Northampton kako bi uživo gledala svoga dečka na nogometnom travnjaku. Kući se vratila sa slomljenom rukom. Kako?

24.8.2015.
20:16
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Nogometaši Exeter Cityja su prošli vikend gostovali kod Northampton Towna u niželigaškom engleskom natjecanju. Alice Woodyatt se prilika učinila idealnom da ode na kraći izlet i uživo gleda svoga dečka Davida Wheelera na djelu.

"Zadnji put iza gola"

On se uoči utakmice uobičajeno zagrijavao sa suigračima i pucao prema golu. Jedna napucana lopta je, međutim, završila na tribini i slomila ruku, ni manje ni više, nego njegovoj djevojci! Hrabra Alice, međutim, nije željela napustiti stadion sve do kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam odmah ni shvatila koliko je ozljeda teška. Tek sam u drugom poluvremenu pomislila da nešto nije u redu", prepričala je Alice The Sunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to blesav incident. Sada se mogu tome smijati, kao i cijela moja obitelj. Koje su šanse da se tako nešto dogodi? Mislim da je to bio zadnji put da sam sjedila iza gola", dodala je ozlijeđena djevojka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo