BRADY RAZMIŠLJA O MIROVINI, A NEOČEKIVANI JUNAK EAGLESA NIJE SKRIVAO SREĆU: / 'Nisam trebao biti Superman'

Image
Foto: AFP

Reakcije igrač nakon utakmice bile su očekivane

5.2.2018.
8:30
AFP
VOYO logo

Igrači Philadelphia Eaglesa osvojili su naslov prvaka američke profesionalne lige u američkom nogometu NFL zahvaljujući 41-33 pobjedi protiv branitelja naslova New England Patriotsa u spektakularnom Super Bowlu odigranom u Minneapolisu.

"Očekujem da ću se vratiti, ali..."

"Quarterback" Patriotsa, jedan od najboljih igrača svih vremena, 40-godišnji Tom Brady je nakon utakmice dobio pitanja i o mogućoj mirovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUPER BOWL: Tom Brady i Patriotsi ostali bez titule u dramatičnoj završnici, Eaglesi osvojili povijesni naslov

"Očekujem da ću se vratiti, ali vidjet ćemo", rekao je Brady nakn utakmice. "Utakmica je završila prije 15 minuta. Moram sve ovo procesuirati. Ali ne vidim zašto se ne bih vratio. Razočaran sam jer smo dobro igrali, ali oni su jednostavno bili bolji i ja im čestitam. Nismo kontrolirali utakmicu ni u jednom trenutku i nismo se uspjeli nametnuti. Tako se ne osvajaju naslovi", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, sjajni tight end Rob Gronkowski je otvorio vrata otvorenim za moguću mirovinu. "Definitivno ću razmisliti o budućnosti. Sjest ću u sljedeća dva tjedna i vidjeti gdje sam. Ponosan sam na dečke, ali vidjet ćemo što će se dogoditi", zagonetan je bio igrač Patriotsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sveti Nikola predvodio Eaglese

Za najkorisnijeg igrača (MVP) finala proglašen je “quarterback” Eaglesa Nick Foles koji je kompletirao 28 od 43 izvedena dodavanja, od toga su tri bila za “touchdown”, a usto je i uhvatio jedno dodavanje za polaganje. Foles je u sezonu krenuo kao zamjena za prvog "quarterbacka" Carsona Wentza koji se teško ozlijedio prije nekoliko tjedana, pa je "Sveti Nikola", kako ga zovu navijači Eaglesa, zasjeo na njegovo mjesto i ostvario povijesni uspjeh.

SPEKTAKL U MINNESOTI OTIŠAO JE NA STRANU EAGLESA: Ludo slavlje igrača Philadelphije i Bradyeva tuga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice nije skrivao radost i veselje. "Morali smo odigrati jakih 60 minuta i to smo napravili. Ja nisam trebao biti Supermen, samo sam trebao izaći na teren i igrati", rekao je neočekivani junak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Eaglese je ovo prvi “Super Bowl” naslov, do sada su tri puta bili NFL prvaci, ali to je bilo prije “Super Bowl” ere (1948., 1949., 1960.), dok su Patriotsi ostali na pet osvojenih naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo