BIVŠA ENGLESKA NOGOMETNA ZVIJEZDA U ZATVORU TRENIRA PEDOFILE I PERVERTITE: / Adam Johnson dotaknuo dno

Image
Foto: AFP, OLLY GREENWOOD

Bivše englesko reprezentativno krilo Adam Johnson (28) postalo je trener u zatvoru pedofilima i pervertitima, piše britanski tabloid Daily Star.

3.6.2016.
18:28
AFP, OLLY GREENWOOD
VOYO logo

Uprava zatvora Moorlanda odobrila je igranje nogometa. Naime, zatvor u Doncasteru posjeduje nogometno igralište s pravim dimenzijama i šefovi zatvorskog sustava spomenute kaznionice došli su na genijalnu ideju. Naime, ako želi u zatvoru igrati nogomet, bivši nogometaš Sunderlanda koji je nekad zarađivao 60 000 funti tjedno, mora se prihvatiti treniranja zatvorske momčadi koja se sastoji od osuđenika koji su prekršili slične zakonske članke kao i Johnson. Dakle, bivša velika engleska zvijezda postala je trener ni više, ni manje, nego pedofilima i pervertitima!

Image
'ODJ***! ZNAŠ LI TI TKO SAM JA!?': /

Bivši engleski reprezentativac pretučen u zatvoru nakon bahatog ispada

Image
'ODJ***! ZNAŠ LI TI TKO SAM JA!?': /

Bivši engleski reprezentativac pretučen u zatvoru nakon bahatog ispada

Poželo dresove Sunderlanda

Da stvar bude bizarnija, Johnson je navodno poželio dresove Sunderlanda, kluba koji ga je otpustio, za svoju momčad, iako će se takvo što teško dogoditi jer bi to bilo strašno narušavanje ugleda kluba koji si takvo što ne bi dopustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljen je što će ponovo moći igrati nogomet, ali nije baš sretan što će mu momčadi sačinjavati osuđeni pedofili i perverznjaci. Nogomet je njegov život, rečeno mu je da će njegova ekipa moći igrati protiv ekipa iz drugih dijelova zatvora. Vjerojatno će utakmice biti napete jer ostali zatvorenici najviše mrze seksualne prijestupnike. Zasad treniraju triput tjedno, no, Adam se zalaže za svakodnevne treninge jer postoje neki koji godinama nisu odradili trening, imaju 20 kila viška i puše 20 cigareta dnevno", rekao je izvor Daily Stara i dodao:

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

'Već je počeo malo testirati zatvorenike'

"Već je počeo malo testirati zatvorenike da vidi tko što zna i može, kako bi formirao momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daily Star ističe kako je u travnju Jonhson napadnut na tušranju. Jedan zatvorenik udario ga je šakom u glavu. Ztavorenik je Johnsona zamolio da makne kosu iz odvoda za tuš, što je bivša nogometna zvijezda odbila, kazavši kako je on već svoj posao obavio. Nakon toga, Johnson je zatvoreniku kazao da od*ebe i nadodao:

Image
Image

"Znaš li ti tko sam ja?!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je zatvorenik napao Johnsona i zadao mu seriju udaraca prije nego što je Johnson uzvratio. Ostali zatvorenici spriječili su daljnju tučnjavu. Vrijedi spomenuti kako se Johnson nalazi u zatvoru zbog toga što je optužen za seksualnu aktivnost s 15-godišnjom djevojkom, u skandalu koji je odjeknuo Velikom Britanijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo