MOURINHO NASTAVIO OBRAČUN S LEGENDOM: / Slavni veznjak doživio još jedan težak udarac

Image

Njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger proživljava najteže dane u karijeri.

27.10.2016.
21:18
VOYO logo

Dolaskom Josea Mourinha na klupu Manchester Uniteda nitko nije očekivao da će prva njegova žrtva biti jedan od najboljih veznih igrača proteklih 15-ak godina.

Odmah mu je po dolasku jasno dao do znanja da ne računa na njega što je bio ogroman šok za Nijemca nenaviknutog na takav tretman od strane trenera. Portugalac je dignuo cijelu Njemačku na noge no niti to ga nije spasilo, kao niti svakodnevne poruke podrške od bivših suigrača iz Bayerna i reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvar se samo pogoršala jer mu je Mourinho zabranio da trenira s ostatkom momčadi, a Schweinsteiger je izgubio i svoje mjesto u svlačionici. Međutim Nijemac još uvijek odbija otići iz kluba s kojim je prošlog ljeta potpisao trogodišnji ugovor kojim si je osigurao primanja od osam milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, klub je napokon objavio zajedničku fotografiju momčadi i članova stručnog stožera, a ono što su svi svjetski medjij odmah primijetili je da na njoj nema Schweinsteigera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, nije to jedina stvar koja nedostaje na ovom klupskom portretu. Nema niti trojeja FA kupa kojeg je momčad lani osvojila po prvi put nakon 2004. Ralzog tomu je što je tada na klupi bio Louis van Gaal. Ipak, momčad je pozirala s trofejom Communyty Shielda osvojenog pod Mourinhovim vodstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što može malo utješiti navijače je činjenica da se na portretu našao HenrikhMkhitaryan. Jedan od najboljih igrača u Bundesligi prošle godine stigao je klub kao veliko pojačanje, ali nije zaigrao od 10. rujna. Ozljede su tome pridonijele, ali i sada kada je zdrav nije niti blizu momčadi pa se odmah pojavila priča da bi nakon pola godine mogao napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo