MOURINHO MOŽE OTVORITI ŠAMPANJAC: / Napadač kojeg želi pola Europe najavio senzacionalan transfer?

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Francuski nogometaši Antoine Griezmann i Paul Pogba svako reprezentativno okupljanje koriste kako bi svijetu pokazali koliko su dobri prijatelji.

9.11.2016.
21:29
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

U tim trenucima uvijek na društvenim mrežama osvane poneka njihova zajednička fotografija kojom ovjekovječuju svoje prijateljstvo.

Francuska reprezentacija opet se okupila kako bi odradila kvalifikacijski ciklus za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a Griezmann je iskoristio priliku te je otkrio o čemu dosta često razgovara s Pogbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek ga pitam o Manchester Unitedu. To je veliki klub s odličnom infrastrukturom. Paula pitam o nekim igračima i jesu li zaista toliko dobri, ili je li Jose Mourinho stvarno toliko dobar trener", izjavio je napadač Atletico Madrida za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Često me se povezuje s Manchester Unitedom i PSG-om, ali se za sada ne vidim u nekom drugom klubu. Međutim, bilo bi sjajno igrati s Paulom jednog dana. Moj eventualni transfer u budućnosti ovisit će o tome kako ću se osjećati. Vidjet ću želim li nešto drugo, ali sada sam jako sretan u Atletico Madridu i još uvijek želim osvajati trofeje s ovim klubom", jasan je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je riječ o vrhunskom napadaču pitanje je koliko je potreban Mourinhovoj momčadi s obzirom da on igra s jednim igračem u napadu. Trenutno je prvi izbor Ibrahimović, a tu su još Rooney, Rashford te Martial.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo