MOURINHO JE ZALJUBLJEN U NJEGA: / 'Dovedite mi tog Hrvata!'

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

Nikola Kalinić oduševljava ove sezone, za Fiorentinu je zabio već devet golova i pobudio zanimanje velikana. Kako piše Gazzetta dello Sport, za hrvatskog napadača zanima se i Chelsea.

26.11.2015.
15:54
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

Momčadi Josea Mourinha treba napadač pored Diega Coste, a Portugalac je navodno impresioniran 27-godišnjim hrvatskim reprezentativcem koji golove zabija najčešće iz "jednog dodira". Kalinić je ove godine stigao iz Dnjipra u Firenzu, a s Violama ima ugovor do 2018. godine.

Samo je Higuain zabio više u Serie A

Kalinić je ove sezone osam puta započeo utakmicu u Serie A, a zabio je devet golova, hat-trick protiv Intera na San Siru i dva gola u posljednjem dvoboju protiv Empolija. U utrci za najboljeg strijelca talijanskog prvenstva, od njega je bolji jedino napadač Napolija, Argentinac Gonzalo Higuain s deset golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hajdukovac je ukupno, računajući i Europsku ligu, ove sezone zabio 11 golova za Fiorentinu. Kalinić je već igrao u Premier ligi, 2009. je iz Hajduka prešao u Blackburn gdje se zadržao dvije sezone i zatim prešao u Dnjipro. U te dvije sezone zabio je sedam golova u Premiershipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo